Socialistii la Washington

Dupa ce au plecat, asa arata Washingtonul:

 

Anunțuri

10 gânduri despre „Socialistii la Washington

 1. Ha, ha, ha. Nu ma mai fa sa rid, ma doare stomacul de ris!!!

  Daca te uitai la clipul al 2-lea vedeai diferenta dintre cum au lasat socialistii locul si cum au lasat conservatorii locul. Sau ce? Conservatorii nu sint oameni? Sint extraterestii de pe alta planeta???

  Ha, ha ha……

  PS. Si aici era vorba ca sint atitia oameni care cred ca socialismul e ok. Cum s-a ajuns aici daca nu prin spalare de creier? Doar un om normal nu poate sa gindeasca acest lucru.

 2. Eu nu te inteleg. Socialistii sunt naspa, sunt deacord cu tine. Comunismul a adus numai nenoriciri si nazismul a fost o miscare socialista. dar totusi, conservatorii nu sunt raspunsul. si Iranul e o tara condusa de conservatori, unii musulmani, dar intrebarea mea este: Oare conservatorii crestini vor fi diferiti? Nu cred. parca vad pedepse pentru femeile care aleg sa faca avort. Fetele care se imbraca in fuste scurte. Scolile care refuza sa predea religia adevarata.
  Trebuie sa existe o masura in toate. Nu stiu daca exista o miscare politica care sa ofere acest lucru, dar poate o creem noi.

  • Din cite am inteles, ceea ce se numeste conservator in America nu este la fel cu definitia din Europa.

   Exista dovada in America ca conservatorii crestini au fost diferiti. Au adoptat o Constitutie bazata pe principiile crestine. Acolo, este explicat clar, ca statul nu are voie sa impuna nimanui o anumita religie. Oamenii sint liberi sa urmeze ce religie vor, daca vor.

   Avortul s-a facut legal in toata America prin 72-73. (deci cam 185 de la Constitutie) Pina atunci nu am auzit ca nimeni sa fie omorit de cineva din guvern ca a facut avort.

   Cit despre educatie, 🙂 conform Constitutiei, statele isi fac propriile legi. Daca niste atei au vrut sa-si faca o scoala a lor, garantez ca nu este o lege impotriva asta.

   Masura in toate este o Constitutie care nu incalca drepturile oamenilor. Doar atunci cind cineva este bolnav de putere si incalca Constitutia, atunci se debalaseaza lucrurile.

 3. Sunt total deacord. Toti suntem egali in fata legii, dar deosebiti ca persoane. Cred ca de asta are nevoie lumea, de un guvern care sa stie sa le respecte pe amandoua.
  Eu am insa o intrebare, daca nu erau liberalii, ci doar democrati crestini in USA, unde ar fi fost acum oamenii ca mine, adica gay? In inchisori, ospicii psihiatrice sau omorati?

  • In general, deci nu un procent 100%, democratii au vederi liberale, iar republicanii au vederi conservatoare.

   Conservatorii vor sa se intoarca inapoi la COnstitutie. Democrat-liberalii nu mai vor sa tina Constitutia, zic ca e un document invechit. Ei incearca de citiva zeci de ani sa aduca socialismul, si vazind clipul de mai sus, putem spune ca au reusit in mare parte.

   Nu stiu sa spun ce s-ar fi intimplat daca nu erau democrat-liberalii (cred ca democrati crestini este un oximoron), pentru ca tot timpul au fost 2 partide in politica Americii. Dar daca ar fi sa ma bazez pe ceea ce au facut pina acum, conservatorii (in majoritate crestini) nu vor moartea unui om traind in pacat pentru ca toti avem diferite pacate. Ai auzit, probabil, fraza: iubeste-l pe pacatos dar uraste pacatul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s