Citeva intrebari usoare

Daca Bush ar fi dublat datoria nationala intr-un an, ai fi fost de acord?

Daca Bush si-ar fi propus sa dubleze datoria in 10 ani, ai fi de acord?

Daca Bush ar fi criticat o lege fara sa o citeasca, nu te-ai fi gindit ca e un ignorant?

Daca Bush s-ar fi alaturat Mexicului si altor tari sa dea in judecata un stat al Statelor Unite, din cauza imigratiei ilegale, i-ai fi pus la indoiala patriotismul si te-ai fi intrebat de-a cui parte este?

Daca Bush ar fi lasat 87.000 de oameni fara loc de munca din cauza unui accident la o firma de petrol, te-ai fi gindit ca este daunator muncitorilor americani?

Daca Bush ar fi fortat schimbari in asigurarile medicale chiar daca majoritatea oamenilor nu sint de acord cu aceste schimbari, nu v-ati face griji din cauza abuzului de putere a partii executive a guvernului?

Daca Bush si-ar fi vorbit mereu tara de rau si ar fi luat partea dictatorilor, te-ai fi simtit confortabil?

Daca Bush ar fi fost primul presedinte care ar fi avut nevoie de un teleprompter la o conferinta de presa, n-ai fi ris si ai fi spus ca e prost?

Daca Bush ar fi cheltuit sute de mii de dolari pentru a o duce pe Laura Bush la o piesa de teatru in New York, ai fi aprobat?

Daca Bush ar fi redus planul tau de pensii cu 90% dupa ce ai investit in GM, dar a marit planul celor din sindicate, ai fi aprobat aceasta mutare?

Daca Bush ar fi facut o gluma la adresa Jocurilor Olimpice ale celor handicapati, ai fi chicotit la gluma lui?

Daca Bush i-ar fi dat Reginei Angliei un iPod continind cuvintarile sale, te-ai fi gindit ca este lucru narcisist si jenant?

Daca Bush ar fi vizitat Austria si ar fi facut referire la inexistenta „limba austriaca”, te-ai fi gindit ca a fost o greseala minora?

Daca Bush si-ar fi format cabinetul din oameni care nu  si-au platit taxele, ai fi aprobat?

Daca Bush ar fi spus ca Statele Unite este formata din 59 state, ai fi spus ca el este o rusine nationala?

Daca Bush ar fi zburat in Danemarca pentru a face un discurs de 5 minute despre cit de mult ar beneficia el daca Jocurile Olimpice s-ar tine la Chicago, te-ai fi gindit ca el este un individ orgolios si egoist?

Daca Bush ar fi scris gresit cuvintul „advice”  (sfat) si ar fi pronuntat gresit cuvintul „corps” spunind ca e un cadavru, nu te-ai fi intrebat de abilitatea lui de a folosi limba engleza si sa recunoasca armata peste care este „comandantul suprem”?

Daca Bush ar fi creat 32 pozitii de tzari, ocolind aprobarea Congresului, nu te-ai fi intrebat daca Constitutia este incalcata in picioare?

Daca Bush ar fi ordonat concedierea CEO al unei corporatii mari, fara autoritate constitutionala, ai fi ingrijorat de abuzul de putere si de directia in care merge tara?

Daca Bush ar fi ignorat incalcarea drepturilor de vot si nu ar fi recomandat Departamentului de Justitie sa cerceteze, te-ai intreba daca este presedinte doar al citorva oameni sau al tuturor?

Deci, ce este cu Obama ca-l face atit de briliant si impresionant? El a facut toate acestea in 20 luni si inca mai avem 2 ani….

Reclame

Un gând despre „Citeva intrebari usoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s