Ar trebui un copil sa asculte de parinti sau de profesori?

I was sad the other day when Julia told me how a different gym teacher insisted that she participate in a soccer drill where the children use their heads to deflect the ball. She told Mr. R that her parents don’t permit her to use her head as if it were a racquet. She understands that her parents have read many articles on this subject and do not believe that a young, developing child’s head is a logical shield for a soccer ball or any ball. Julia was quite certain about this prohibition, yet Mr. R. wasn’t interested in her protest. He told her she had to complete the drill.

Din fericire, aceasta este o intrebare la care copiii mei nu trebuie sa raspunda. Fata asta de 8 ani a fost pusa in situatia sa aleaga intre ceea ce i-au spus parintii si ce i-a cerut profesorul.

Din momentul in care guvernul a preluat rolul de „platitor,” batalia a fost pierduta. Atunci cind profesorii sint angajaţi de către stat, ei sint responsabili în faţa statului. Atunci cind un profesor este angajat de către părinti, ei sint responsabili in fata parintilor. Un profesor angajat de către stat are foarte puţină motivaţie sa onoreze valorile si dorintele parintelui.

 

.

Reclame

2 gânduri despre „Ar trebui un copil sa asculte de parinti sau de profesori?

  1. DRAGA CRISTINA, AM SI EU O SUGESTIE.DACA NU ITI E PREA GREU AR FI BINE DACA AI PUTEA TRADUCE CITATELE IN ROMANA. CEVA ENGLEZA STIU SI EU DAR NU ATAT DE BINE SI APOI POATE MAI SUNT SI ALTE MAMICI CARE NU STIU ENGLEZA DE LOC SI AR INTELEGE MAI BINE DESPRE CE DISCUTI . MULTUMESC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s