Despre Educatie: Impresionant!!

Reclame

2 gânduri despre „Despre Educatie: Impresionant!!

 1. Da, impresionant. Si o spun asta mai ales ca parintele a facut referire si la faptul ca fiecare profesor (cinstit) are obligatia sa vorbeasca elevilor despre Dumnezeu caci materia predata asta de fapt spune.

  Din nefericire profesorii de azi fac inversul in functie de educatia lor.

  Am stat si m-am gandit cum ar arata de fapt un manual de fizica, daca s-ar preda cinstit. Sau cum ar arata in Romania manualul de limba si literatura romana?Taote operele in care se vorbeste de Dumnezeu, de frumusetea creatiei lui Dumnezeu au fost scoase si au fost inlocuite cu magii, cu super fiction si alte uraciuni departe de adevar.

  Sau cum ar trebui sa arate manualul de Istorie daca s-ar scrie istoria Romaniei si ar include perioada comunismului cu inchisorile comuniste cu adevaratii viteji pentru libertate si credinta? Ce folos ar avea copii sa inteleaga ca romanul a fost mereu un om cinstit, curajos, viteaz si care nu a trecut granita sa fure de la vecin, ci doar a luptat in tara lui pentru pamant si credinta. Azi insa fara voia noastra suntem pusi sa luptam impotriva altora. Avem Nato:(

  Noi care credem in Dumnezeu stim ce mare lipsa este asta. Si totusi, chiar si noi avem enorm de mult de pierdut.

  Stam mereu sa verificam daca totul este bine si trebuie sa filtram toate cunostintele prin prisma credintei noastre. De aceea putem cadea de multe ori in greseala si devenim un fel de critici asupra sistemului.

  Suntem, insa parinti si avem datorii mari, asa ca trebuie sa ducem lupta asta.

 2. Asa este, ca parinti, avem o batalie imensa de dus. Si noi nu putem face nimic. Doar Dumnezeu ne da putere sa ducem ce ducem, restul are El grija.

  Pe mine m-a impresionat foarte mult afirmatia parintelui in care a specificat ca aceia care nu numai ca s-au departat de Dumnezeu, ci si aceia care si-au batut joc de El au sfirsit-o ori la casa de nebuni, ori s-au sinucis ori au murit de alta moarte crunta. Mare lucru este sa cazi pe miinile celui Neprihanit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s