ONU la 65 de ani

24 Octombrie este ziua de nastere a ONU. Anul acesta a implinit 65 de ani; o virsta perfecta pentru pensionare. Aceasta institutie a esuat in mod constant in atingerea obiectivelor pentru care a fost creata si care in mod consistent a stors natiunile dezvoltate sub pretextul de a elimina saracia si a mentine pacea.

Saracia globala este la fel de ridicata azi precum a fost in 1945 – probabil mai rau. Oamenii care lucreaza pentru ONU sint prinsi in mod repetat ca exploateaza oamenii pe care ar trebui sa-i protejeze. Prin programul petrol-pentru-mincare si prin multe altele, la ONU infloreste coruptia.

In ciuda esecurilor, ONU are un succes remarcabil in atingerea scopului pentru care afirma ca nu a fost creata: sa guverneze lumea.

De la Woodrow Wilson incoace, progresistii (a se citi etatistii) au promovat intii prin Liga Natiunilor, apoi prin ONU si au lucrat la avansarea guvernarii globale. Obama are o admiratie deosebita pentru ONU si este determinat sa supuna SUA guvernarii globale.

Timp de 65 de ani ONU a abuzat de cei mai saraci si vulnerabili oameni din lume, in timp ce si-a cladit propria putere printr-un web global de legi internationale, regulamente si recomandari.

Felicitari ONU c-ai ajuns la 65 de ani!  E timpul sa te retragi!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s