Baza imorala a scolii publice

Scoala publica este o forma de hotie

Structura economica a scolii publice este organizata in asa fel incit sa fure de la unul pentru a plati educatia copilului altuia. Daca eu sau tu am decide ca copiii nostri merita o educatie mai buna si ne-am duce la vecinul nostru mai bogat ca sa-i furam banii pentru a plati aceasta educatie, am fi prinsi, inchisi si judecati ca si criminali. Dar, pentru ca guvernul o face, este considerat normal.

Scoala publica incurajeaza iresponsabilitatea

Guvernul-doica ne tot spune ca stie mult mai mult decit parintii cum sa creasca si sa educe copii. Ca doar Dumnezeu da copii statului, nu-i asa? Si pe linga asta, de ce ai vrea sa-ti piezi timpul toata ziua educindu-ti copiii cind ai pe altcineva s-o faca? Pentru ca, oricum, noi nu putem sa ne educam copiii pentru ca sintem prea prosti pentru asta, plus ca le-am putea strica dezvoltarea sociala.  Apoi, trebuie sa mergi sa-ti cauti un loc de munca pentru ca sa platesti educatia copiilor vecinilor tai. Sa nu fiti parinti – lucrati sa serviti Statul.

Scoala publica este bazata pe presupozitii naturalistice, deci nu poate preda moralitate

Atita timp cit scolile invata ca omul este produsul sansei si a mutatiilor accidentale, nu exista o baza rationala pentru valoarea si insemnatatea omului.  Moralitatea fara Dumnezeu este un vacuum irational. O educatie naturalistica, materialistica, nu poate produce o educatie morala.

Scolile publice sfideaza ordinea lui Dumnezeu cu privire la guvern  

Dumnezeu a stabilit formele de guvernamint. El pune oameni in pozitii cu autoritate limitata si le incredinteaza drepturi si responsabilitati. Exista 4 forme de guvernamint lasate omului de catre Dumnezeu: individul, familia, biserica si functionarii civili.

Rolul guvernului este sa protejeze drepturile date de Dumnezeu si sa asigure justitie. Isaia 33:22 ne spune ca Dumnezeu este cel care da legile. El nu a intentionat niciodata ca  guvernul unei tari sa faca legi, sa determine ce e rau sau ce e bine. El vrea ca noi sa ne supunem si sa aplicam legile date deja de El.

Asa cum familiile si bisericile nu au dreptul de a aresta si judeca criminalii, tot asa guvernul nu are dreptul sa hraneasca pe cei saraci sau sa boteze noii credinciosi. Aceasta responsabilitate apartine bisericii. Tot asa guvernul nu trebuie sa subventioneze asigurarea medicala, medicamentele, somajul, pensiile sau educatia. Aceasta responsabilitate este data familiei.

Nu numai ca guvernul trebuie sa stea departe de educatie, dar trebuie sa faca tot posibilul ca sa ajute si sa ofere suport parintilor care au dreptul si responsabilitatea data de Dumnezeu sa isi educe copiii.

Guvernul trebuie sa protejeze drepturile parintilor de a-si educa copiii, sa asigure justitia si sa ii judece pe acei care incearca atace acest drept. Guvernul ne poate fura libertatile, dar nu ne poate fura drepturile.

.

Reclame

4 gânduri despre „Baza imorala a scolii publice

  1. Cristina,

    Citesc la tine pe blog astfel de articole excelente!
    Am o curiozitate: le traduci, le adaptezi dupa anumite surse sau sunt cugetarile tale?

    Multumesc pentru toate aceste bijuterii!

    Daniel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s