Avem permisiunea sa mincam pie!

Ministerul Educatiei semnaleaza ca va exploata accesul la masa de prinz oferita in scoli pentru a forta cit mai multi copii in sistemul federal de asigurari medicale.

De aici vedem ca aplicatiile pentru masa de prinz ridica semne de intrebare in privinta vietii private si ca guvernul federal are intentia si interesul sa creasca mai mult decit ii este permis de Constitutie.

Prima Doamna a anuntat ca planifica sa ofere salata in 6000 de scoli din toata tara. Parintii sint incapabili si nu stiu sa-si hraneasca proprii copii, deci guvernul are tot dreptul sa preia aceasta responsabilitate, nu? Ce mincare ofer copiilor mei nu este nici treaba guvernului si nici a Obamanitei.

Dar nu va intristati!! NU! De Ziua Multumirii, servitorii au primit aprobare. Noi, umilii subalterni, avem voie sa mincam pie. Oare de Craciun ce ni se va permite sa mincam??

Intr-o tara care i se spune „libera” de ce i se pare lui Michelle Nobama ca are dreptul sa ne dea permisiunea ce sa mincam si cind sa mincam?? Jos etatismul! Jos tirania!

Anunțuri

4 gânduri despre „Avem permisiunea sa mincam pie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s