Motivul 36.849 pentru a face homeschool

Parintii unui baiat din New Hampshire l-au retras de la liceul unde frecventa din cauza unei carti care trebuia citita la lectia de „Finante”.

Autoarea isi bate joc de crestinism, reprezentindu-l pe Isus ca fiind un „vagabond bautor de vin si un socialist precoce.” 

Ea nu spune ca este o membra activa a Socialistilor Democrati ai Americii. Scolile ar trebui sa ceara aprobarea parintilor inainte ca orice carte sa fie predata in clasa. Din pacate, aceasta realitate s-a pierdut atunci cind statul a inceput sa plateasca salariul profesorilor si nu parintele.

Parintii care isi trimit copiii la scolile guvernului trebuie sa inteleaga ca acestia sint supusi unei agende care nu are nici un interes sa-L slaveasca pe Dumnezeu.

.

Reclame

2 gânduri despre „Motivul 36.849 pentru a face homeschool

  1. Recent amfost chemati la scoalaimpreuna cu elevii nostri pentru a fi prelucrati atat noi parintii cat si elevii de periculozitatea produselor „ETNOBOTANICE’ asupra sanatatii. Un lucru cat se poate de pertinent. Totusi nu m-am putut abtine si am intrebat de ce daca atatea cazuri evidente au aratat cat sunt de periculoase aceste produse ele se vand in unele magazine, si de ce ministerul invatamantului, politia justitia nu intreprind masuri ca ele sa nu mai fie comercializate. Mi s-a raspuns ca se pare ca din punct de vedere legal nu se poate intreprinde nimic. Si ca singura metoda e sa ne prelucreze pe noi si pe copii sa nu foloseasca. Pe durata programului zilnic scolar copii sunt supravegheati in scoala sa nu fumeze, sa nu bea sau mai rau sa nu consume substante nocive. Interesant cata gija are scoala nu de sanatatea elevului? Atunci mi se pare paradoxal de ciudat ca „balul bobocilor” devenit o traditie in liceele bucurestene la clasele a noua sa se desfasoare intr-un bar. Adica tu ca institutie ma prelucrezi pe mine si copil sa nu se adopte obiceiuri nesanatoase , iar pe de alta parte in mod mascat faci reclama la baruri ducand niste copii minori in incinta lor ,. Prezinti un bar ,rupt din contextul realitatii, intr-o forma placuta, in mediu de profesori si copii, cu spectacole luminoase si de balet atragatoare, cu afisari pe podiu ca la paradele de moda . Eu am fost impotriva ca copilul meu sa mearga la acest bal, dar sotul meu i-a permis. E adevarat ca ulterior i-a parut rau, dar a fost o decizie gresita. Trebuie sa spun ca cel mai rau ma ingrijoreaza ca baiatul meu si toti acei tineri au fost incantati de acest eveniment. Deci realizez ca modul duplicitar si pervers al scoli ca institutie, duce o lupta ca valorile invatate de parinti sa fie discreditate in mintea copiilor. Un joc periculos cu mintile copiilor nostrii. Am discutat cu baiatul meu si i-am descoperit periculozitatea acestor lucruri. Si mai dureros este ca, considera atitudinea mea exagerata si nefondata, ei cred ca nu e nimic rau in toate acestea. Sunt timpuri grele si dificile pentru noi parintii…

  2. Intr-adevar sint timpuri grele. Iar scoala, care a fost infiintata sa ajute parintii este impotriva parintilor. Si pe linga asta intorc copiii impotriva parintilor. Se face cu stiinta, intentionat. Pacat ca multi parinti nu vad si nu lupta impotriva acestui curent.

    Sa va tina DUmnezeu tare, sa va dea putere ca sa va cresteti copiii, pentru ca fara El nu reusim nimic. El sa il ocroteasca pe fiul dumneavoastra la scoala si sa il tina tare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s