Natiunile Unite, Amnesty International, Unicef, Soros – o banda de criminali

Cu cit mai putine arme avem in lume, cu atit este mai bine pentru omenire – asa a spus un reprezentant ONU. ONU este determinata sa fure dreptul cetatenilor americani si sa submineze Constitutia Americii. Agenda lor este ca sa faca din Statele Unite o  tara socialista ca si celelalte unde guvernul controleaza totul.

Tari ca Japonia, Anglia, Australia, Olanda si Canada ajuta ONU in a opri oamenii sa detina arme. ONU nu da explicatii nimanui si nu este trasa la raspundere de nimeni. Organizatia care incalca drepturile omului mai mult ca oricine din lume vine si spune Americii ca ceatenii ei nu au dreptul de a detine o arma.

Dar ONU nu lucreaza singura. O masina de propaganda este foarte bine pusa la punct. Pe site-ul lor, iansa are mai mult de 500 ONG-uri care fac tot posibilul in lupta scoaterii in ilegalitate a detinerii unei arme. La 230 de ani dupa revolutia americana, inca sint oameni pe pamintul britanic care sint determinati sa incalce drepturile si libertatile cetatenilor.

Rebecca Peters incearca sa faca in America ceea ce a facut in Australia: sa confiste armele. Cu ajutorul diferitelor organizatii printre care si cu cea a lui George Soros acesta ajuta in lupta globala de control al armelor. Guvernele unor tari ca Anglia, care in 2001 a ajutat cu $2 milioane, precum si UNICEF s-au facut parteneri la acest proiect.

Amnesty International nu este de acord ca a detine o arma este un drept pe care cetateanul american ar trebui sa-l aiba. Fostul presedinte al AI recuoaste ca ceea ce se incearca sa se faca nu este o solutie pentru o lume mai in siguranta. In siguranta sint guvernele tiranice sau criminalii, dar nu omul de rind. Anglia si Australia au dovedit: crimele au crescut iar victimele inocente au ramas fara aparare.

Multe tari deja implementeaza agenda ONU. Atunci cind va fi ratficata de America, dreptul de a detine o arma, dat de Constitutie va dispare.

Dictatorii lumii urasc America. America nu ar trebui sa se inchine ONU si acolitilor ei.

Anunțuri

2 gânduri despre „Natiunile Unite, Amnesty International, Unicef, Soros – o banda de criminali

 1. Si ce ai sa faci tu cu o arma? 1. E periculos sa tii o arma in casa mai ales daca ai copii. 2. Trebuie sa o tii sub lacat. 3. In momentul in care o tii sub lacat cand intra cineva peste tine in casa nu cred ca ai timp sa o scoti sa o incarci. Plus ai avea puterea sa omori un om?

 2. Cu arma am dreptul sa-mi apar familia si proprietatea.

  1. Nu e periculos sa ai o arma in casa daca o tii conform cerintelor.
  2. Astazi sint seife speciale care au doar un cifru. Si ce-i daca trebuie s-o tin incuiata? Asta inseamna ca nu mai am dreptul s-o detin?
  3. Daca o tii incarcata, ai timp sa te aperi, s-au intimplat multe astfel de cazuri.
  4. Normal ca am puterea sa omor pe oricine imi ataca familia. Cu singe rece. Merg la poligon ca sa invat sa trag la tinta. Vai de acela care-mi ataca familia, ca nu ma voi opri la un glonte.

  PS. Daca o tii la curea, o ai la indemina tot timpul 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s