Homeschooling in Suedia

Tatal copilului luat de la parinti pentru ca era educat la domiciliu a fost arestat. Ce fac reprezentantii ONU sau UNICEF? Nimic.

In Suedia, parintii nu au voie sa-si educe copiii la domiciliu pentru ca astfel exista sansa ca acesti copii sa nu primeasca o educatie sexuala conform standardelor statului. Tot statul crede ca are dreptul sa controleze religia copiilor si ce invataturi religioase sint acceptate.

Ideea că părinţii sint principalii responsabili pentru creşterea copiilor lor este un concept străin în Suedia. Conform Comitetului Nordic pentru Drepturile Omului, instanţele judecătoreşti suedeze aplica interdicţia în linii largi, incriminind totul, de la a da o palma copilului şi pina la trimiterea copiilor in camera lor. Ca urmare, parintii suedezi „negociaza” cu copiii lor în loc de a le oferi instruire şi disciplină. Parintii au ajuns victime.

Harrold-Claesson a luptat pentru drepturile copiilor, dar i s-a interzis sa mai reprezinte cazuri, pentru ca lupta impotriva a ceea ce vrea Suedia si ONU sa faca din copiii nostri. Ea a pus 3 intrebari:

1. De ce se considera ca fiind necesar „eliberarea” copiilor de sub indrumarea parintilor responsabili?
2. De ce rolul parintilor de azi este atit de diferit de cel care a existat numai cu citeva decenii in urma?
3. Cine are de cistigat din noile norme culturale si care este scopul acestor implementari? Aici

Un site foarte interesant arata, pe linga cele de mai sus, ca pentru Suedia, ONU si UNICEF, este mai important ca un copil sa fie abuzat fizic si sexual, sa invete la 7 ani despre sex, sa fie indoctrinat de stat, decit ca acest copil sa fie crescut in dragoste de catre familia sa. Nimeni nu are dreptul sa spuna ca ONU si acolitii sai nu este o organizatie criminala. Absolut toate organizatiile care lucreaza cu ONU ii sustin agenda si contribuie la crima si genocidul lor.

.

Anunțuri

2 gânduri despre „Homeschooling in Suedia

  1. E tare dureros si deprimant ce marturisesti tu aici ca se intampla in lume…
    Un nepot din partea sotului meu plecat cu parintii la varsta de sapte ani si educat in scolile de acolo, din Suedia,are acum in jur de treizeci de ani , si traieste la Londra,si cand a auzit ca bunicul sau de nouazeci de ani dus in spital pentru mai multe complicatii a incercat sa isi taie venele, a spus ca in fond e alegerea lui la varsta asta daca mai vrea sau nu sa traiasca. In timp ce eu si baiatul meu ne rugam si vorbim cu acest suflet sa nu moara nemantuit , sa moara impacat cu Dumnezeu, acest tanar crede ca e normal ca cineva sa isi ia viata. Cutremaurator….

  2. Foarte trist ce scrieti despre nepot. Acest lucru se incearca in societatea de azi, sa ia oamenilor speranta si credinta in Dumnezeu, Fara Dumnezeu sintem o epava care pluteste prin viata. Vine disperarea si nu exista leac. Trebuie sa ne rugam ca oamenii sa se intoarca la El, pentru ca astfel omul isi va recapata valoarea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s