Michelle Obama decide ce au voie sa manince copiii nostri

Vorbind la ceremonia de semnare a legii care va subvenţiona şi va reglementa ceea ce maninca copiii înainte de şcoală, la prinz, după şcoală, şi în timpul vacanţelor de vară în programele subventionate de guvernul federal, Prima Doamna Michelle Obama a spus cum ar trebui luata hotarirea ca să mănânce copiii americani: „Nu putem lăsa decizia doar la latitudinea părinţilor.”

Cita ipocrizie! Mai bine sa se uite la marimea … ei inainte de a vorbi despre ce sa manince copiii mei!! Ce tupeu are regimul Obama sa creada ca are puterea constitutionala sa decida ce mincare este permisa in scoli! Ce aroganta sa ni se spuna ca ei trebuie sa decida ce este bine pentru noi! Cine a ales-o pe Michelle Obama ca sa promoveze legi pentru noi? Cine a murit si a facut-o pe ea regina fascista?

Imi amintesc de mincarea pe cartela, de portiile decise de comunisti. Imi aduc aminte ca aveam voie 2 oua pe luna de persoana, o piine la 2 zile, un litru de lapte la doua zile si de uleiul de rapita. Cit de gustoasa era singura banana care o mincam pe an, in perioada Craciunului! Nu mai este mult si va veni si in America asa ceva. Ce bine ca sint obisnuita!

Apa la WC o reglementeaza, becurile, sarea, ingrijirile medicale, masinile, scolile, imprumuturile pentru scolarizare sint controlate de guvern, asa ca de ce sa ne mai miram ca guvernul vrea sa controleze fiecare aspect al vietii noastre?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s