Mai mult de jumatate din statele Americii sint impotriva asigurarii medicale semnata de Obama

Pina acum exista 27 de state care se lupta sa anuleze Obamacare.

Obamacare, ca si Ministerul Educatiei si alte departamente care nici nu ar trebui sa existe, incalca legea federala care da puterea statelor sa decida ce fel de legi doresc sa dea cu privire la acele indatoriri care nu apartin guvernului federal.

Constitutia nu da putere nici unei ramuri din guvern ca sa forteze un individ sa faca ceva doar pentru ca exista. Daca aceasta putere ar fi constitutionala, atunci Congresul ar putea sa faca orice. Ar putea sa ne oblige sa cumparam un Chevrolet pentru a sustine industria auto detinuta de guvern, ne-ar putea obliga sa crestem griu  sau sa ne oblige sa cumparam orice vor ei.

„Daca esti un prieten de-al administraţiei, ti se vor reduce costurile dramatic”, a spus Gohmert, un reprezentant in Camera. „Dacă nu eşti un prieten, nu esti scutit de cheltuieli. Tu nu poti concura cu prietenii lui Obama. Veţi da faliment. Guvernul nu ar trebui să aibă acest tip de putere. … nepotismul trebuie să se oprească. ”

Se transmite un mesaj puternic, ca mai mult de jumătate din state consideră că legea de asigurare a sănătăţii este neconstituţională şi sint dispuşi să  lupte în instanţă.  Legea de asigurare a sănătăţii este neconstituţională şi încalcă drepturile oamenilor  fortandu-i sa cumpere  asigurări de sănătate până în 2014 sau se vor confrunta cu sancţiuni.

James Madison – tatal Constitutiei – a spus ca daca oamenii ar fi ingeri, nu ar fi necesar nici un fel de guvern. Daca ingerii ar guverna oamenii, nu ar fi necesara nici o limita asupra guvernului. Dar pentru ca nici oamenii si nici guvernele care le fac nu sint ingeresti, guvernul si limitele asupra lui sint necesare pentru libertate. Politica ne spune ce am vrea sa facem, dar Constitutia ne spune ce avem voie sa facem, iar acestea trebuie sa le tinem separate.

Scopul nu scuza mijloacele, pentru un simplu motiv – libertatea. Libertatea necesita limitari puse guvernului.

.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s