Profesorii sa dea note parintilor?

Aceasta este propunerea unei deputate de Florida. Acest proiect de lege cere profesorilor sa dea note parintilor care au copii de la clasa pregatitoare pina la clasa a 3-a, in functie de interesul dat.

Prin acest proiect de lege se incearca subminarea drepturilor parintilor. Profesorii sint angajatii parintilor, pentru ca parintii le platesc salariile. Patronii nu sint responsabili sa dea vreo informatie angajatilor. Guvernul nu ar trebui sa intervina cu nimic in viata privata a familiei pina cind nu are dovezi clare si solide de abuz din partea parintilor.

Principiul pe care sta acest proiect de lege este acelasi principiu fundamental care sta si la baza Conventiei ONU privind Drepturile Copilului: toti parintii sint incompetenti si ca numai supravegherea guvernamentala poate salva copiii nostri.

Regimurile totalitare sint construite pe aceste principiu: vinovat din oficiu. Statul determina care dintre cetateni are nevoie de serviciile sale. O tara libera funtioneaza pe prezumtia de nevinovatie.

Daca aceasta lege trece, dreptul constitutional al parintilor este incalcat.

.

Reclame

2 gânduri despre „Profesorii sa dea note parintilor?

    • Sper ca cit mai multi parinti sa protesteze si legea sa nu treaca.

      Dar asta ne face pe noi sa intelegem ca este o lupta continua pentru ca drepturile parintilor si familia sa fie uzurpata. Sa speram ca ne putem tine tari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s