Scoala publica are programa anti-Dumnezeu

Scolile publice sint rele. Toate scolile publice au o programa anti-Dumnezeu. Daca cresti copii bazat pe o astfel de programa, vei creste copii fara Dumnezeu. Ei nu vor mai avea respect pentru ei insisi, fata de parinti, guvern, profesori si vor incepe sa se autodistruga. Vedem ca asa ceva se si intimpla. Avem un sistem educational fara Dumnezeu si crestem copii fara Dumnezeu.

Doamna spune: Dar sint copii care au note bune la testele standardizate…

Bob Enyart: Acest lucru este irelevant. Hai sa spunem ca peste noapte, toate notele se vor mari cu 20%. Sa zicem ca toti copiii iau note bune la aceste teste. Ei sint tot aceeasi copii, tot fara respect fata de profesori. Mediul din scolile publice este nerespect, imoralitate, egoism. Academicele devin irelevante pentru ca ne pierdem copiii.

Da, unii copii au rezultate scolare foarte bune. Dar ce facem daca isi pierd sufletul? Cum poate fi un lucru bun sa ai copii care exceleaza intr-un program academic care scoate in ilegalitate pe Dumnezeu? Dumnezeu este ilegal in scolile publice. Ce invata copiii din asta? Prezervativele sint legale, homosexualitatea e ok, dar Isus nu este.

Nimeni nu se poate indoi ca acest fapt are o influenta destructiva asupra copiilor. Chiar si copiii crestini din scolile publice. Ne trimitem copiii crestini la scolile publice si vrem sa fie misionari. Ne trimitem copiii de 6 ani in gura satanei. Imagineaza-ti-L pe Isus la 6 ani, si pe Iosif si Maria trimitindu-L la templul idolilor ca sa fie invatat in urmatorii 13 ani!!! Poti sa-ti imaginezi asa ceva? Dar noi ne trimitem copiii de 6 ani misionari! Cei mai multi dintre acesti copii trec prin aceasta influenta destructiva si apoi sintem surprinsi ca folosesc droguri, ori au avorturi, ori se sinucid sau devin homosexuali, ori il resping pe Dumnezeu. De ce sintem surprinsi? Doar asta le-am dat timp de 13 ani! I-am hranit cu lingurita rebeliune si rautate.

Cel mai rau lucru din lume este sa spui ca la scoala noastra sint 3 profesori crestini. Profesorii crestini din scolile publice sint SCUZA de care se folosesc milioane de parinti ca sa-si tina copiii in scolile publice. Copiii sint raniti. Teribil de raniti.

Profesorii crestini sint instrumentele de inselaciune. Parintii sint convinsi ca acest lucru face ca scoala sa fie buna. E ca si cum ai spune…acesta este un bordel crestin, sau…ea este o prostituata crestina.

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s