Limba araba obligatorie

Scolile din orasul Mansfield, Texas, au acceptat o alocatie din partea Ministerului (ne)Educatiei de $1.3 milioane, cu conditia ca sa predea copiilor limba si cultura araba. Departamentul (ne)Educaţiei a identificat limba arabă ca „limbă a viitorului.”

Acesti bani sint dati pentru a-i invata pe copii cultura araba, forma de guvernamint, arta, traditiile si istoria. Exista o diferenta intre a invata limba dusmanului tau, ca sa stii cum sa-l invingi si intre a o invata pentru a sa-l primesti cu bratele deschise ca sa-ti ocupe tara.

Normal, ca de obicei cu scolile publice, au crezut ca ei stiu ce este mai bine pentru copii decit parintii lor. De aceea parintii nici nu au fost informati despre acest plan. Deocamdata scolile au retras obligativitatea de a invata limba araba, pentru ca parintii au facut plingere. Cum isi permit parintii sa stea impotriva statului cind vine vorba de educatia copiilor lor? Oare nu stiu ca guvernul intotdeauna stie ce e mai bine pentru copiii nostri?

Oare nu auzim ca democratii striga sus si tare ca ei cred in separarea bisericii de stat? Dar asta este numai atunci cind vine vorba de religia crestina. Celelalte religii au toate drepturile sa fie implicate cu statul.
.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s