Autoritatile din Illinois vor ca copiii educati la domiciliu sa se inregistreze

.
La minutul 4:00 veti auzi pe ofiterul care e de acord ca homeschoolers sa fie inregistrati cum spune de ce vrea ca statul sa-i oblige sa se inregistreze:

Daca ei se inregistreaza eu am obligatia sa-i ajut…Atunci cind bat la usa lor imi dau seama foarte repede ca aceia care isi fac treaba nu ma vor lasa sa plec. Dar aceia care nu ma vor in jurul lor, sint suspiciosi…

Acest om a recunoscut public ca este dispus sa violeze drepturile cetatenilor doar pe motiv ca sint educati acasa. Da, aceasta problema exista: sint unii parinti care nu se ocupa de educatia copiilor lor. La fel fac si scolile publice, dar nimeni nu este pedepsit pentru asta. Intr-o societate libera exista defecte, de aceea trebuie sa intelegem ca sint parinti care nu isi vor face datoria.

Pentru mine, solutia pe care a propus-o acest ofiter este mai proasta decit problema existenta. Sa fortezi oamenii sa se inregistreze pentrru ca apoi ei sa poata veni in casele noastre este impotriva a tot ce este american.

In timp ce vrem ca libertatea de a face homeschool sa fie pastrata, trebuie sa nu lasam ca drepturile noastre ca cetateni sa ne fie incalcate. Ceea ce statul Illinois propune nu rezolva problema parintilor abuzivi sau neglijenti. Un parinte abuziv sau neglijent nu o sa inceteze sa fie asa doar pentru faptul ca vor fi inregistrati.

Drepturile cetatenilor care respecta legea sint diminuate atunci cind sint obligati sa se inregistreze, dind astfel statului autoritatea de a intra in viata privata. Daca parintii refuza vizita nepoftita a unui ofiter vor fi banuiti si tinuti sub suspiciune.

Intr-o tara libera esti inocent pina esti dovedit vinovat. Doar pentru faptul ca nu vreau sa ospatez un ofiter nu ar trebui sa fiu supusa unui nor de suspiciune.

Cine se crede ca este acest ofiter? Cum poate el sa ma ajute, de exemplu? EL NU este un educator si cu siguranta nu ma poate ajuta sa predau lectia despre derivative! Cel mai bine ar fi ca statul sa-si vada de copiii din scolile publice dintre care multi nu stiu sa citeasca si sa socoteasca.

Momentan, legea nu a trecut, dar cu siguranta se va reveni asupra acestui subiect. Statului nu-i pasa citusi de putin de educatia copiilor. Ei vor control. CONTROL! Controlul mintii. Controlul gindirii. Robotei.

.

Reclame

4 gânduri despre „Autoritatile din Illinois vor ca copiii educati la domiciliu sa se inregistreze

    • Vorba lui Reagan libertatea nu o tranmitem prin singe copiilor nostri. Trebuie ca fiecare generatie sa lupte sa o pastreze. Dar oamenii au devenit lenesi, mirosul socialismului le-a venit la nas si le place. Pentru o felie de piine au ajuns sa-si vinda libertatea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s