Persecutia celor care fac homeschool este in crestere

Cu cit educatia la domiciliu este in crestere cu atit creste si controlul la care sint supusi parintii si copiii care aleg aceasta metoda.

Cele mai grave dintre cazuri se intimpla in tari precum Germania si Suedia, unde familiile sint amendate mii de dolari iar copiii le sint confiscati de catre autoritatile guvernamentale.

In Bavaria a fost reportat ca politia a intrat intr-o casa si au confiscat o fata de 15 ani si au plasat-o intr-o institutie de psihiatrie deoarece au crezut ca fata nu primeste o educatie adecvata pentru ca parintii sint evanghelici.

Incet, dar sigur, apar probleme si in America. Tot mai multi cred ca transmiterea valorilor de catre parinti copiilor lor este un lucru periculos pentru bunastarea copiilor cit si pentru cea a societatii.

Care sint aceste valori? Homosexualitatea este un pacat, ca barbatii sint liderii in familie, ca isus este singura cale spre Dumnezeu, ca toate celelalte religii sint false.

Profesori de la Universitatea Northwestern, Universitatea George Washington, Universitatea Emory au solicitat o interdictie privind educatia religioasa in scolile private si la domiciliu. (Sursa)

Oameni care se cred inteligenti, care lucreaza ca profesori la universitati sint atit de orbiti de ura fata de crestinism ca nu isi dau seama de prostiile care le iasa din gura. Ei nu specifica ca nu vor educatie religioasa crestina, pentru ca toti stim ca nu exista educatie neutra. Daca ar fi asa, ar trebui scoasa educatia ateista, educatia umanista, educatia budista, educatia hindusa, educatia musulmana, educatia new age, etc. Ce fel de educatie ar ramine? Nici una!

Cum ai raspunde la intrebarea „de unde venim si cine ne-a facut” fara ca sa raspunzi in functie de religia pe care o urmezi?
.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s