Tinerii crestini imbratiseaza socialismul

Un institut de cercetare a observat ca tot mai multi tineri crestini imbratiseaza politica liberala de stinga. Tot mai multi tineri interpreteaza chemarea lui Dumnezeu de a-i ajuta pe cei in nevoie prin permiterea guvernului sa acorde asistenta si sa redistribuie banii bogatilor. Multi americani sint deschisi la acceptarea socialismului de tip european ca model pentru America. (Aici)

Unde este biserica in toate astea? Unde sint pastorii? Cind a fost ultima data cind ai auzit o predica ca furtul este furt este furt, chiar si atunci cind o face chiar guvernul? Sau vreo predica in care arata ce spune Cuvintul lui Dumnezeu cu privire la somaj, la pensie si alte programe sociale? De ce nu auzim astfel de predici?

Invatam ca trebuie sa avem grija de cei saraci prin confiscarea banilor bogatilor si ca acesta este un lucru foarte onorabil de facut, din moment ce toti oamenii bogati sint lacomi si corupti.

Cum se face ca avem o generatie intreaga de tineri care au fost crescuti in familii crestine si poate si in scoli crestine si totusi promoveaza acest program bazat pe furt, numindul „dupa voia lui Dumnezeu”? De ce?

Pentru ca atunci cind biserica nu schimba cultura, cultura va schimba biserica!

Biserica de astazi nu mai cunoaste rolul guvernului. Biserica nu mai cunoaste Cuvintul si nu stie ce spune Dumnezeu despre programe sociale, furt sau guvern. In cea mai mare parte, bisericile noastre au o notiune falsa despre justitie. Scoala publica este unul dintre cele mai socialiste programe sociale. Este inginerie sociala.

Nu exista DREPTUL la educatie. Educatia nu creste gratis in meri si peri. Scolile, cartile si salariile profesorilor trebuie platite de cineva. Sa spui ca copilul tau are DREPTUL la educatie este sa spui ca tu ai dreptul sa furi de la vecinii tai ca sa platesti pentru educatia lui.

Socialismul este un atac asupra planuli lui Dumnezeu cu privire la societate. Acest plan nu include confiscarea banilor nostri de catre guvern.

Ce intentionezi sa schimbi? Ce planifici sa faci? Vei trai mai departe ignorind Cuvintul lui Dumnezeu?

.

Reclame

11 gânduri despre „Tinerii crestini imbratiseaza socialismul

 1. Ehe Cristina.Intelegi tu acum de ce am spus ca mila si darnicia trebuiesc facute cu cap?Stimabilii pastori ar trebui sa citeasca putin aceste versete:
  2 Tesaloniceni 3:8 N-am mâncat de pomană pâinea nimănui; ci, lucrând şi ostenindu-ne, am muncit zi şi noapte, ca să nu fim povară nimănui dintre voi.
  2 Tesaloniceni 3:9 Nu că n-am fi avut dreptul acesta, dar am vrut să vă dăm în noi înşine o pildă vrednică de urmat.
  2 Tesaloniceni 3:10 Căci, când eram la voi, vă spuneam lămurit: „Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce.”

 2. Nu numai pastorii ar trebui sa citeasca aceste versete, ci si noi. Ne trimitem copiii la scoala? De ce? Statul fura bani ca sa ne educe copiii.

  Luam alocatie pentru copii? De ce? Statul fura banii aceia sa-i dea parintilor cu copii.

  Am luat vreodata somaj? De ce? Statul fura acei bani de la altcineva.

  Ne asteptam sa luam pensie? De ce? In primul rind statul fura acei bani, pentru ca nimeni nu plateste in fondul de pensii atit de mult cit va primi inapoi. In al doilea rind, unde scrie in Biblie ca rolul statului este sa asigure pensii batrinilor? Unde scrie in Biblie ca cineva s-a pensionat?

  Exista ajutoare de inmormintare, concedii de maternitate si alte ajutoare sociale. Statul fura banii de la cineva ca sa plateasca toate aceste programe. De ce ajutam statul ca sa fure? De ce ajutam statul sa incalce rolul pentru care a fost facut?

  Abia atunci cind intelegem aceste lucruri vom intelege cum ar trebui sa ne traim viata.

 3. „unde scrie in Biblie ca rolul statului este sa asigure pensii batrinilor?” Mai usor cu Biblia ca putem cadea in penibil. Poti interpreta. Parafraza: „cinsteste-ti parintii pentru ca si tu in viitor…”. Exista unii care nu vor. Exista unii care nu pot. Problema asta o rezolva statul. Ca sa vezi.
  Cat despre tineretul crestin din tara asta. Pentru mine personal nu ar fi o problema sa imbratiseze socialismul cunoscand ce este el. Ca atunci ar da secularismul in ei, iar asta ar insemna bye bye Biserica etc.
  Problema e ca ei devin „socialisti” cascand gura la PSD si frankensteini gen USL. Si aici ei devin superficiali. Sursa problemei e, se pare, la voi, in Biserica. Pentru ca nu le-ati format spiritul critic. Cel care e dispus sa creada orice, oricand, oricum, nu poate fi condamnat daca se schimba dupa cum bate vantul.

  • Ca si crestin, Biblia este autoritatea dupa care ne ghidam viata. Pentru un necrestin, fraza nu are sens, de acord.

   Ai dreptate, biserica nu si-a indeplinit menirea si nu si-a invatat enoriasii sa stea drept in fata problemelor.

  • >”Sursa problemei e, se pare, la voi, in Biserica”<

   Nu. Sursa problemei e in primul rand scoala – care creaza pe banda generatii tot mai satanizate, majoritati de mitocani manelizati si obraznici, dar obedienti unei birocratii sinistre.
   Parintii trebuie sa inteleaga ca decadenta morala porneste de la aceasta institutie nefasta si sa ia atitudine: ori homescholing ori sa ceara modificari esentiale in conceptul de educatie publica.
   Scoala trebuie schimbata fundamental, e singura sansa pentru salvarea unei natiuni in cadere libera.

   • Problema este ca parintii nu-si indeplinesc indatoririle si guvernul se amesteca.

    Prin definitie, scoala publica trebuie sa promoveze ideologia statului, in acest caz cea anti-crestina.

    Ministerul Educatiei trebuie inchis si decizia asupra educatiei trebuie lasata parintilor. Abia atunci putem avea pretentii la o natiune educata.

   • Ideal pentru voi ar fi ca in Jesus Camp? Cautati filmul, daca nu l-ati vazut.
    Faptul ca statul da ajutoare sociale diverse inseamna ca cetatenii nu pot fi „momiti” de diferite religii, culte sau secte. Da, ati auzit bine, nu sunteti singurii care asteapta cetateni saraci si sa le ofere :”adapost”. Grija mare la ce va doriti.
    Secularismul in stat nu e satanism si nu e anti-crestinism. Nu confundati. Secularismul sustine o atitudine nepartinitoare a statului. Daca voi visati satanisti, atunci noapte buna. Nu va mai luptati cu mori de vant. Trebuie sa va puneti problema cum poate iesi religia astazi in spatiul public sau daca chiar are ceva de spus. Cititi, de exemplu, Jean Delumeau, In asteptarea zorilor, un crestinism pentru maine. A aparut la Polirom acum cativa ani. E catolic si chiar daca voi, banuiesc, faceti parte din mediul evanghelic, v-ar prinde bine o abordare mai putin turbata. Atitudini de genul fac inca posibil un dialog civilizat. Nu sa iesi ca un bufon pe cal si sa urli in gura mare ca statul satanizeaza tinerele generatii. Wake up!

   • Da, stim ca statul doreste ca el sa fie Dumnezeu si oamenii sa se uite la stat pentru ajutor si nu la Dumnezeu.

    Secularismul este anti-crestinism. Statul ajuta la promovarea acestei idei. Cine este atit de fraier si sa-i cada in mrejele minciunii, nu are decit.

    Religia este in spatiul public. Cea mai intilnita este religia ateista/umanista. Doar pentru ca unii o doresc in locul crestinismului, nu o face superioara.

    Generatiile o iau razna de buna voie, nu au nevoie de stat.

   • @sciencefiction – >>un dialog civilizat. Nu sa iesi ca un bufon pe cal si sa urli in gura mare<<

    Fara rea-vointa, dar nu se poate purta un dialog civilizat cu unul a carui activitate cerebrala este programata prin filme anti-crestine. Oricum, scrii mult si prost, iar obraznicia nu salveaza.

    In fine, Dumnezeu ne iubeste pe toti.

   • Desi afirmatia cu satanizarea poate parea exagerata, realitatea este tot mai urata. Iata cifre:
    – din surse neoficiale, cel putin 10% din tineret practica sau simpatizeaza cu satanismul. Si e in crestere. Cine vizioneaza vreun concert de death, black, gothic metal poate intelege usor.
    – din surse oficiale cam 50% din tineret experimenteaza etno-botanice, adica ia droguri.
    Niciodata nu a fost o asemenea situatie in tara noastra!
    In plus degradarea moralitatii, rasturnarea valorilor, hotia, criminalitatea, mafiile, tendintele de sinucidere in crestere (vezi generatia emo) sunt realitati incontestabile.

    Acesta este rezultatul a zeci de ani de ateizare a populatiei, proces in care scoala a fost instrumentul principal.

    Situatia e grava, corabia se scufunda, iar in timpul acesta statul secular „nepartinitor” isi vede linistit de misiunea sa: globalizarea.

    Singura solutie ar fi schimbari esentiale in educatie, scoala trebuind sa puna in primul rand accent pe formarea caracterelor. Dar caracterul nu se poate forma fara o invatatura aprofundata despre Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s