Crestinii sint dati in judecata de homosexuali

Odata ce discutia despre redefinirea casatoriei s-a deschis pentru a include altceva decit unirea intre un barbat si o femeie, nu dureaza mult timp pina cind aceia care nu sint de acord cu aceasta redefinire isi vor vedea valorile atacate. Exact acest lucru se intimpla si in Illinois.

Proprietarii unui „Bed and Breakfast” au fost dati in judecata de 2 homosexuali pentru ca nu le-au permis sa isi celebreze „unirea civila” la „pensiunea” lor. Proprietarii au declarat:

Bazat pe Biblie, credem ca homosexualitatea este un lucru gresit si nefiresc. Daca asta se numeste discriminare, atunci, din pacate, vom discrimina.

Desigur, homosexualilor nu le-a placut si, la fel ca stim noi cine in America atunci cind nu se face cum vor ei, au amenintat ca vor lua masuri legale. Ei au spus proprietarilor ca „trebuie sa-si pastreze opiniile pentru ei.”

Problema devine interesanta atunci cind aflam ca acesti oameni au contactat multe astfel de locuri care nu au avut nimic impotriva ca sa le gazduiasca evenimentul, dar au cautat pina au gasit doua locuri unde proprietarii au refuzat pe baza morala. Cu alte cuvinte, acest caz arata cum homosexualii se folosesc de sistemul judiciar pentru a pedepsi crestinii pentru valorile lor.

Este destul de rau ca un stat sa acorde recunoastere juridica relatiilor homosexuale, dar este si mai rau atunci cind cineva este amenintat cu justitia daca refuza sa acomodeze acest fel de viata.

Cu alte cuvinte, nu este ceea ce suporterii casatoriilor homosexuale lasa sa se inteleaga. Recunoasterea casatoriilor intre homosexuali nu este despre „dreptul” lor de a iubi pe oricine doresc, pentru ca acordarea acestui „drept” duce la discriminarea impotriva drepturilor religioase ale altcuiva.

Scopul homosexualilor este de a face inacceptabil si, in unele cazuri ilegal, de a dezaproba felul lor de viata. Se va ajunge ca va fi impotriva legii sa traiesti in conformitate cu credinta ta.

.

Reclame

8 gânduri despre „Crestinii sint dati in judecata de homosexuali

   • Din punct de vedere strict al afacerii ,orice proprietar e liber sa-si aleaga clientela.IAr daca proprietarul crede ca va suferii o pierdere de imagine prin acceptarea unei aniversari de casatorie gay atunci poate sa-i refuze.Cazul asta e un caz clasic de hartuire si intoleranta din partea homosexualilor. Nu are cum sa piarda decat daca judecatorul e incompetent din cale afara sau rau voitor din cale afara.De altfel,proprietarii ar trebui sa-i dea pe homosexuali in judecata pentru intimidare.

   • Asa ni se pare noua logic. Dar sint judecatori care sint cumparati de homosexuali, care nu au pic de etica si nu aplica legea, ci o fac. S-a intimplat in multe astfel de cazuri, cind companiile private au fost obligate sa acomodeze cererile homosexualilor.

    De aceea am spus ca homosexualii nu vor legalizarea casatoriei ca se „iubesc” atit de mult. Scopul lor este sa bage pumnul in gura la toti cei care nu sint de acord cu stilul lor de viata.

 1. –ar trebui sa o lasati mai moale cu „magia asta a limbajului” …referitor la ceea ce se intelege prin CRESTIN. Cand spui NORTH-AMERICA spui PROTESTANTISM!nu a fost decat un singur presedinte care nu a fost protestant ,si p-ala l au inpuscat in cap!
  -presupun ca nu suna chiar asa de dragutz sa spui ca este iudeo- masonerie protestanta ,iar asa zisele divizari ale protestantilor sunt ramuri de la acelasi copac
  –in SUA cu cat o biserica este mai mare ,cu atat este mai probabil sa fie satanista!
  –la nivele joase,prostimea nu vede ce se discuta la congrese,in dosul usilor inchise etc…,pentru ca d-aia sunt turma(sheeple)..e faza cu morala de sclav vs morala de stapan(NIETZCHE).
  –asa ca nu trebuie sa i plangeti pe nord -americanii hedonisti,ei primesc inapoi ce au dat:tinand cont ca iudaismu,catolicismul sunt „‘religii” falice (vezi obeliscul din vatican,louvre,washington d c )…iar ei sunt totuna cu regulile de piata jidovesti…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s