Arderea Coranului in America

.

.

Senatorul de Carolina de Sud a fost intrebat despre arderea Coranului de catre pastorul Jones. O doamna i-a luat fiecare afirmatie in parte si a analizat-o.

Senatorul L. Graham: As dori sa gasim o modalitate in care sa putem sa-i tragem pe oameni la raspundere.

Doamna Barnhardt: Trasi oamenii la raspundere? Pentru ce? Pentru exercitarea dreptului lor protejat prin Constituţie la libertatea de gândire? Libertatea de exprimare? Libertatea la religie? N-ai citit primul amendament? … Ceea ce vrea Graham este să ridice un sistem politic totalitar deghizat ca religie, numit islam, la un statut care inlocuieste şi modifica primul amendament al Constituţiei şi, astfel, îl plasează într-o poziţie de superioritate juridica de protecţie specială unde critica Islamului, sau eşecul in a arăta onoarea adecvata şi suficienta pentru un text islamic este o crimă. Stii cum se numeşte asta? Se numeşte Sharia. Ce este în neregulă cu tine?

Graham: Libertatea de exprimare este o idee grozava, dar sintem in razboi.

Doamna B: Libertatea de exprimare este o „idee grozava”? Este un principiu de temelie a civilizaţiei occidentale şi ale Americii. Indivizii sint liberi si suverani. Persoanele fizice nu sint proprietatea statului. Guvernul nu spune oamenilor ce să gândească şi ce să spună. Oamenii spun guvernului ce să gândească şi ce să spună, prin intermediul mecanismelor unei republici reprezentative pe baza Constituţiei. Dar acest lucru este snobism intelectual şi elitism… Primul amendament se aplică în mod egal la toţi cetăţenii americani. El nu opereaza bazat pe cit de scumpa este educaţia pe care o primeşte cineva, sau bazat pe venitul sau.

Senatorul Graham: În timpul celui de-al doilea război mondial au fost limite asupra a ceea ce ai putut spune daca ar putea inspira inamicul.

Doamna B: Singura interdicţie în timpul cel de-al doilea război mondial şi in toate celelalte războaie s-a referit la discursuri care ar acorda ajutor şi confort inamicului. Nu un discurs care ar demoraliza, descuraja sau degrada inamicul. Ai văzut pozele de atunci in care germanii erau descrisi ca animale insetate de sange? Aţi văzut vreodată desenele animate ale firmei Warner Brothers? Ei si-au bătut joc fără milă şi au degradat pe germani, italieni şi japonezi? Interdicţia informala în timpul războiului a fost discursul care a ajutat inamicul, ceea ce este exact ce face senatorul.

Senatorul Graham: Oricind putem sa oprim astfel de actiuni care risca viata trupelor noastre, ar trebui s-o facem!

Doamna B: Sa oprim? Avind in vedere ca libertatea exprimata este a unui cetatean american care respecta legea impotriva inamicului Americii si a Constitutiei, adica islamul, si tu, ca senator vorbesti de „a opri” astfel de actiuni folosind forta guvernulului, da impresia ca guvernul SUA s-a aliniat cu islamul impotriva poporului american care nu respecta indeajuns islamul. Nu acuza americanii patrioti care isi exercita drepturile date de Primul Amendament ca pun trupele noastre in pericol! Singurele lucruri care pun trupele noastre in pericol sint regulile suicidare de angajare in lupta care impiedica soldatii nostri sa combata si sa infringa inamicul. Tu ii trimiti pe cimpul de lupta apoi refuzi sa le dai munitie, le refuzi permisiunea sa traga in inamic fara aprobarea unui avocat, apoi nu le permiti sa lupte cu „civili” in timp ce lupta cu o forta care este compusa 100% din civili!! Cum indraznesti sa ne acuzi ca punem trupele noastre in pericol?

Ce act de violenţă a făcut Jones? A ucis pe cineva? A asaltat pe cineva? A tăiat capul cuiva? Cum este arderea unei hirtii cu cerneală pe ea un act de violenţă? Cum este acest obiect facut din hartie echivalent cu viaţa a unei fiinţe umane? Poti argumenta că arderea unei carti este echivalenta cu uciderea şi decapitarea unui om? Acesta este motivul pentru care ardem Coranul, pentru că este manifestul unui sistem totalitar politic şi înrobeşte fiinţe umane într-o cultură de mizerie, lipsa de speranta, perversiune, disperare, violenţă adevărata şi moarte violentă.

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s