Copiii nu mai au voie sa vina la scoala cu mincare de acasa

O scoala din Chicago, pe linga altele, nu mai da voie copiilor sa isi aduca mincare de acasa. Ori cumpara de la cantina scolii, ori ramin flaminzi. Ma intreb, cine cistiga din toate astea? Parintii? Copiii?

Un parinte este de acord:

„The school food is very healthy,” he said, „and when they bring the food from home, there is no control over the food.”

El spune ca atunci cind copiii isi aduc mincare de acasa, nu mai poti controla ce se maninca. Ceea ce vrea el sa spuna este ca este fericit ca statul decide ce e bine pentru copilul lui, pentru ca el nu mai trebuie sa gindeasca. Este atit de greu sa gindesti!!

Cine are autoritatea sa decida ce maninca copilul la scoala, statul? Sau parintele? Cu fiecare reglementare de la stat se incearca uzurparea relatiei dintre copil si parinte! Aici nu este vorba numai de bani, dar si de putere!

Mao si Stalin au dovedit un lucru foarte important: guvernul poate avea grija ca cetatenii sa nu se ingrase! Asta trebuie s-o faca foarte fericita pe Michelle Obama!

Cind vine vorba de a dresa copiii sa asculte de stat cind li se spune ce au voie sa manince, eu le spun: „Da-mi o prajitura sau omoara-ma!”

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s