Natiunile Unite cer explicatii

GENEVA (Reuters) – The United Nations’ top human rights official called on the United States Tuesday to give the U.N. details about Osama bin Laden’s killing and said that all counter-terrorism operations must respect international law.Aici

In ceea ce ma priveste, ONU nu are dreptul la nici un fel de explicatii, nici acum si nici in viitor. ONU este o gluma proasta. Nu ride nimeni.

Totusi, stiind ca cei care lucreaza sub steagul ONU sint foarte ocupati prin incalcarea drepturilor acelora pe care ar trebui sa ii protejeze, violand femei si fete, le voi da o explicatie foarte scurta:

.

.

.

.

.
Nu imi aduc aminte ca ONU sa ceara Al-Queda detalii despre crimele de la 9/11 si nici sa respecte „legea internationala”.
.
<

Reclame

4 gânduri despre „Natiunile Unite cer explicatii

  1. Nu-ti vine sa crezi…si nu stiu de ce-i tinem in tara asta…sa isi faca cuibul in alta parte…in Libia de exemplu sau sa se mute in Pakistan. E liber compoundul lui Osama…si probabil chiria nu-i mare…si sint protejati de armata Pakistaneza- next door…Location, location , location…Cant be better !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s