Facultatile crestine sint tinta activistilor homosexuali

Activiştii homosexuali lupta pentru acceptarea stilului lor de viaţă în fiecare colţ al societăţii si au gasit o noua tinta: colegii şi universităţi crestine. Un articol recent din Chicago Tribune a raportat formarea unui grup de sprijin pentru studenţii homosexual de la Colegiul Wheaton, una dintre cele cele mai prestigioase universitati evanghelice. Organizatia, numita OneWheaton, a fost lansata ca un efort de a oferi „un spatiu sigur pentru lesbiene, gay, bisexuali transsexuali, precum şi intrebari” (LGBTQ) ale studentilor.

Unul dintre ei a facut o declaratie, reportata de Christian Post, in care afirma ca homosexualitatea nu este un pacat.

Ca o facultate ca Wheaton este acostata de catre homosexuali, cerind acceptarea felului lor de viata, se datoreaza, in parte, si faptului ca conducerea accepta organizatii de homosexuali „crestini” ca si SoulForce, care calatoresc in toata tara vizitind campusurile facultatilor evanghelice.

Wheaton College nu este singurul colegiu atacat de catre activistii homosexuali. Facultati ca North Central University, Nashville’s Belmont University si Baylor University in Waco, Texas, fac parte din lista celor atacate. Dupa ce activistii homosexuali au impinzit scolile publice cu agenda lor, acum tinta lor sint scolile crestine.

Avem nevoie sa ne punem pe genunchi si sa il imploram pe Dumnezeu sa nu isi reverse din minia Lui, ci sa ne dea intelepciune ca sa facem ce este nevoie.

.

Reclame

Un gând despre „Facultatile crestine sint tinta activistilor homosexuali

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s