Birocratii ONU promoveaza agenda homosexuala

Birocraţii de la ONU isi maresc eforturile pentru a dezincrimina comportamentul homosexual şi incearca sa normalizeze acceptarea acestuia în rindul statelor membre, fără consimţămintul celorlalte guverne.

Conform legii internaţionale, statele au obligaţia de a dezincriminarea homosexualitatea şi de a proteja persoanele fizice de discriminare pe baza orientării lor sexuale „, a afirmat Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului Navanethem Pillay într-un mesaj video recent lansat despre homofobie.

Acest mesaj este fals. Anul trecut in luna martie, statele membre ale ONU au luptat agresiv la Geneva pentru ca ideea de orientare sexuală sa fie inclusa ca o categorie protejată de discriminare. Dezbateri similare au avut loc la Geneva în 2008 şi 2006, fără a ajunge la un acord comun.

Impreună cu mesajul video a lui Pillay a fost lansata o brosura intitulata, „”Organizatia Naţiunilor Unite vorbeşte: Abordarea discriminării pe motive de orientare sexuală.” Sponsorizata de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, UNAIDS, şi Programul de dezvoltare al ONU, broşura face trimitere la douăzeci de declaraţii făcute de înalţi funcţionari ONU, experţi independenţi ONU, cu privire la importanţa de dezincriminare a relatiilor homosexuale şi protejarea persoanelor homosexuale.

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s