Va multumim..

Reclame

10 gânduri despre „Va multumim..

  • Oamenii sint supusi unei propagande anti-America, de accea nu realizeaza cite a facut America pentru binele acestei lumi. Nu numai ca au murit soldati pe pamint strain, dar miliarde de dolari luati de la gura copiilor lor au fost dati sub forma de ajutor. Un big thank you it’s long due, in frunte cu propriul presedinte, care nu stie decit sa apologize for America.

  • Nici cu romanii nu mi-e rusine. Cind va scapati odata de socialisti??

   America a ajutat si ajuta multe tari. Măcar pentru asta ar trebui sa fie recunoscatoare celor care si-au sacrificat viaţa si orele de munca petrecute departe de familie.

   • Cind va scapati odata de socialisti??
    Cand se intorc capitalistii care au plecat dupa 90 si ne ajuta sa-i votam afara din tara pe USListi. si PDListi.Ni se baga pe gat political corectinessul(care a aparut prima data in SUA nu in Romania).Nu prea ai ce face.

   • De ce aşteptaţi alţii sa vina sa facă ceva? Aceia care sinteti in tara ar trebui sa faceţi ceva. Din discuţiile noastre anterioare ştim ca prea mulţi oameni s-au învăţat cu pomana de la guvern si chiar dacă ar veni toţi romanii înapoi nu se va schimba mare lucru si deci trebuie sa acceptam ca romanului ii place socialismul.

   • Pai nu trebuie sa va intoarceti fizic ci doar sa aveti prezenta mare la vot in diaspora(si voi puteti vota).Ca si la voi prezenta la vot a fost mica de tot.

   • Responsabilitatea este a cetăţenilor din tara. Ce ştiu romanii din diaspora? Nu atitea cite ştiu cei din tara. Si nici nu ar fi corect. De ce sa votez eu din afara cum sa fie stilul vostru de viaţa? Ar fi corect ca voi sa va votati guvernantii. Problema este ca nu exista un adevărat lider care sa ducă tara pe calea cea buna. Si chiar dacă ar exista, nu sunt oamenii destul de educaţi ca sa recunoască unul.

 1. Problema este ca nu exista un adevărat lider care sa ducă tara pe calea cea buna. Si chiar dacă ar exista, nu sunt oamenii destul de educaţi ca sa recunoască unul.
  Citez din ce ai zis.Corect.Asa e.Tocmai de aia si spun ca trebuie sa votati voi cu toate ca momentan nu avem pe cine alege.

  • Noi nu stim ce se intimpla in tara. Adica nu avem cum sa ascultam la toti candidatii, sa verificam ce au facut in trecut, daca sint oameni de caracter, etc. Multi nu fac asta nici in tara in care stau.

   Si sa fim seriosi, de ce mi-as pierde timpul sa cunosc pe cei care candideaza in Romania, cind nu am nici un interes sa ma intorc?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s