La lucru cu voi, mamelor!

Un raport al Comisiei UE a declarat ca mamele germane, austriece si olandeze care doresc să stea la domiciliu si sa-si creasca copiii, ar trebui să se întoarcă la lucru pentru a rezolva problemele forţei de muncă din Europa.

Numit „Operatia Mama,” planul este destinat mai ales mamelor ai căror copii sunt între 6 şi 16 ani. „Aceste mame sint, în cea mai mare parte, extrem de educate şi motivate,” spune raportul.

Da, ei doresc mamele in cimpul muncii pentru ca ele sa-si neglijeze familia, fiind mai important ca sa aduca un venit statului. Valorile familiei nu mai conteaza, ceea ce conteaza este sa faca bani dupa roboteii programati sa execute ceea ce doreste statul.

.

Reclame

66 de gânduri despre „La lucru cu voi, mamelor!

  • Datoria mamelor este sa isi creasca copiii si sa isi aiba grija de familie. Intreaba o mama care trebuie sa creasca 2-3 copii, sa spele, sa faca curatenie, sa gateasca si vezi daca aia este lene 🙂

   • `Mama` este titlu de respect fata de orice femeie in India.
    Oricum, si dupa standardele tale, o femeie este mai putin femeie daca nu este mama?

   • Mama este o femeie care are copii. Asta este o definitie, nu conform standardelor mele. Nu am spus niciunde ca o femeie este mai putin femeie daca nu are copii. Am spus ca mamele care vor sa stea acasa si sa-si aiba grijade familie au acest drept, iar Uniunea Europeana nu are absolut nici o autoritate sa le spuna sa se duca la lucru sa-i scoata pe ei din rahat pentru ca cheltuie bani pe ce nu trebuie si nu mai au.

   • Da, conform socialistilor, oamenii ar trebui sa se supuna statului, sa faca ceea ce le spune statul. Socialistii cred ca statul este Dumnezeu si statul da drepturi oamenilor.

    Crestinii cred ca Dumnezeu este cel care da drepturi si El da legile dupa care trebuie traita viata. Biblic, mama trebuie sa-si creasca copiii.

    Chiar si legile naturii spun ca mama este cea care are datoria si responsabilitatea sa-si creasca copiii. Daca o mama decide sa faca acest lucru, are acest drept sa stea acasa, nu sa lucreze pentru a face jocurile ONU sau UE.

   • Tu esti cu capul rau de tot… altceva decat socialisti si UE mai stii sa zici?
    N-am nimic impotriva ca mama sa isi creasca copiii… dar spun ca, de vreme ce iti asumi responsabilitatea sa faci copii, nu poti cere statului sa te trateze pe tine preferential… spre exemplu, fata de femeile sarace, care nu isi permit sa faca copii.

   • Tu ai spus ca esti socialist, deci punctul tau de vedere este diferit de al meu.

    Daca eu stau acasa ca sa-mi cresc copiii, cum cer statului sa ma trateze preferential comparat cu femeile sarace fara copii?

 1. Nu, eu nu primesc un cent de la stat, nici pe concediu de maternitate, nici pentru alocatie. Nu accept ajutor de la stat pentru burse scolare sau alt fel de ajutoare sociale. Tu accepti?

  • Eu ce sa accept de la stat? Nici macar de asigurare de sanatate n-am nevoie…
   Deci, daca tu nu primesti concediu de maternitate de la stat, atunci cu ce te-ar deranja ca femeile din Germania, Austria si Olanda sa nu primeasca, de vreme ce dispun de aceeasi optiune ca si tine?!

   • Eu sint de acord sa nu primeasca ajutor. Discutia aici este despre faptul ca UE le spune sa-si abandoneze familia si sa intre in cimpul muncii. UE nu are aceasta autoritate sa le spuna ce sa faca sau nu cu viata lor.

  • Bati campii!
   In primul rand ca nu le impune in niciun fel… in al doilea rand, sunt la fel de libere ca si tine sa decida ce vor sa faca cu timpul lor.

   • Tu bati cimpii si nici macar nu sti sa citesti. Am spus eu ca nu sint libere? Am spus ca UE nu are dreptul sa le spuna sa intre in cimpul muncii. Aici este vorba de autoritatea pe care UE presupune ca o are. Cu ce drept spune UE mamelor sa-si abandoneze familiile si sa lucreze pentru UE?

  • E cel mult recomandare… la fel cum e recomandare si pt tine sa nu risipesti energie sau sa nu poluezi mediul, sa nu fumezi…. tu esti libera sa faci ce vrei. Ce te deranjeaza pe tine ce recomanda UE femeilor din tarile respective?

   • Ma deranjeaza pentru ca au impresia ca UE are dreptul sa faca sugestii. Daca as trai in acele tari m-as simti jignita sa mi se spuna sa-mi neglijez familia doar pentru a umple buzunarelor celor de la UE.

    Doctorul meu de familie are dreptul sa-mi spuna sa nu fumez sau sa maninc o dieta sanatoasa, nu o organizatie guvernamentala.

    UE nu are dreptul sa recomande nimic.

   • Pierzi argumentul, de aceea ma ataci?

    Cit despre votul dat…sa fim seriosi. Imi spui mie ca nu s-au spalat creierele bine de tot inainte de formarea UE???

   • Dumnezeu a facut omul liber. Rolul statului este sa apere drepturile omului, drepturi date de Dumnezeu. SA LE APERE, nu SA LE DEA.

    Statul nu are dreptul sa recomande nimic, nu are voie sa fie implicat in vietile oamenilor, sa le spuna oamenilor cum sa traiasca. OMUL ESTE NASCUT LIBER! Absolut nici o entitate guvernamentala sau non-guvernamentala nu are dreptul sau autoritatea sa spuna oamenilor cum sa traiasca.

    Cei mai multi americani au creierele spalate, de aceea l-au ales pe Obama. Si uite ca America ajunge tot mai socialista. Celor care le place sa stea pe spinarea altora sint de acod cu socialismul. Insa sint multi care vad ca nu e bine si incearca sa schimbe nist lucruri. Printre astia sint si eu. Urasc robia socialista. Imi place libertatea. Deal with it!

  • Tot n-am inteles ce te incomodeaza recomandarile UE…
   Si eu iti recomand tie sa iti traiesti viata conform recomandarilor lui Iisus… iar, daca pe tine te doare undeva si preferi sa o traiesti conform poftelor tale… eu nu ma rascol impotriva… lui Obama 🙂

   • Intr-un fel am vrut sa arat cum UE, ONU si alte organizatii care CICA apara drepturile omului, nu au nici in clin nici in mineca cu drepturile cuiva. Toate aceste organizatii nu incearca altceva decit sa acapareze cit mai mult control.

    Cum am spus mai sus, as fi jignita sa mi se spuna sa-mi abandonez familia pentru ca cei din conducerea UE sa se imbogateasca.

    Ceea ce este foarte trist este ca UE crede ca are autoritatea sa recomande ceva, iar mamele nu spun nimic, ele crezind ca e ok ca UE sa faca acest lucru. Ma deranjeaza ca UE trateaza mamele ca pe niste sclavi care sa le aduca lor un venit, nu respecta familia si drepturile mamelor de a se ingriji de familia lor. Scum bags.

  • E privirea ta demonica care vede totul astfel…
   Femeile din Germania, Olanda si Austria se bucura de privilegiile pe care statele `socialiste` le ofera… indifeent daca fac copii sau nu 🙂

   • Aceste femei sint trimise la lucru. Acele care nu au copii sint discriminate, ca nu primesc concediu de maternitate si nici alocatii. Unde sint privilegiile, ca nu le vad???

    Apoi, cum am spus la alt post, sclavii care nu stiu ce este libertatea spun ca lanturile sint usoare. 🙂

 2. Evreii si americanii sunt satana.
  Tu ai o viziune f distorsionata asupra realitatii.
  In primul rand afirmi ca `arabii` vor sa ii omoare pe evrei… bazat pe afirmatia presedintelui iranian… care, dpdv etnic, nici macar nu e arab:)
  Atatea secole au trait palestinienii impreuna cu evreii si nu s-a omorat nimeni… dimpotriva, europenii (insa nu fara motiv) ii persecutau pe evrei.
  Ulterior, cand lu Churchill i s-a nazarit ideea tampa sa creeze statul Israel (app, intrebarile depre statul palestinian isi pierd cu totul sensul vizavi de faptul ca pur si simplu nu trebuie sa demonstrezi ca a existat un stat Palestina, ci doar un popor palestinian – daca Michigan isi declara independenta fata de restul U.S., o sa iti ceara cineva sa arati ca a existat un stat Michigan inainte?)… prin urmare, arabii au inceput sa ii urasca pe evrei cand acestia au inceput sa devina violenti si agresivi fata de vecinii lor.
  Apoi vii si afirmi ca SUA `s-a aparat` impotriva atacurilor japonezilor impotriva bazelor din Pacific… cu arme nucleare impotriva oraselor japoneze… si au mai bombardat si orase germane si chiar din Romania!
  Probabil la fel s-au aparat si impotriva vietnamezilor, a afghanilor, sarbilor, iraqienilor etc.

  • M-am saturat sa tot raspund la presupunerile pe care le faci fara nici o acoperire. M-am saturat sa corectez afirmatiile pe care le faci si care dai impresia ca eu le-as fi spus. Pe linga ca nu esti la curent cu istoria, mai faci afirmatii care nu au nici o logica.

   • Si eu m-am saturat de demonismul evreiesc si american!
    Si, sincer, nici nu vad cu ochi buni ca `banii mei` sa se duca la concedii maternale pt femei care nu vor sa munceasca 🙂

   • Unui capitalist nu-i place ca banii lui sa se duca pe concedii de maternitate. Unui socialist ar trebui sa-i placa, doar el este de acord cu redistribuirea averilor. Tu printre care te numeri?

   • Nici toti capitalistii nu au exact aceleasi opinii, nici toti socialistii nu au exact aceleasi opinii.
    In chestiunea concediilor maternale vizavi de starea de suprapopulare a planetei… s-ar putea chiar pune de acord!

   • Capitalistii nu sint de acord cu programele sociale, socialistii da.

    Ce are concediul de maternitate cu suprapopularea….care de fapt nici nu exista???

   • Eu sunt de acord cu programe sociale, dar nu cu toate.
    De exemplu, nu privesc cu ochi buni promovarea contraceptiei… dar asta nu inseamna ca o sa ma fac capitalist, pt ca nici capitalistii nu sunt fanii contraceptiei 🙂
    E un fel de-a privi suprapopularea… in perspectiva, planeta nu poate gazdui un numar crescand de oameni in conditiile in care resursele sunt limitate si in scadere.
    Deci nu conteaza neaparat strict numarul de oameni de astazi… cat conteaza tendinta. Nu o sa se intample peste noapte ca incepe sa scada populatia, in loc sa creasca. De fapt, in afara de calamitati si razboaie, nu se intrevede niciun mod de decelerare a cresterii populatiei.

   • Pai daca esti socialist, fi macar unul veritabil: ori toate programele, ori nici unul.

    Prostii, nu exista suprapopulare. Asta este o prostie inventata ca sa controleze omul. La fel ca si cu incalzirea globala. Farse. Sau povesti de adormit copiii.

 3. Ma surprinde sa aud de ideea unui deficit al fortei de munca chiar si in Germania.
  Pai vrei sa spui ca ar trebui ca toate femeile care au copii sa fie casnice? Pe langa reactia feministelor, care au luptat de 100 de ani sa nu mai fie privite femeile in aceasta maniera, exista si partea materiala. Nu stiu cati capi de familie au venituri suficient de mari pentru asta si nu stiu vre-un stat care sa acorde sume de bani pentru a creste copiii pina la 18 ani.

  • Nu e deficit… ca sunt imigranti la greu.
   Dar chiar opiniez ca s-ar impune impozit pe copii. Nu sa primesti ajutoare, alocatii, burse etc. Daca vrei copii, platesti statului. Ah, nu mai zic ca cuplurile sa fie obligate sa adopte copiii orfani. In caz contrar, daca vor neaparat sa faca ei copii, sa plateasca o suma astronomica pt asta.
   Ma simt groaznic ca impozitele mele sa se duca pe sprijinirea suprapopularii planetei!

  • Vreau sa spun ca orice femeie care doreste sa fie casnica are acest drept, iar o organizatie ca UE nu are dreptul si nici autoritatea sa spuna mamelor ce sa faca.

   Statul nu are datoria sa acorde sume de bani pentru a creste copiii nimanui, aceea este redistribuire de avere si acest lucru nu intra in atributiile statului.

   • „Ar trebui” nu suna prea imperativ pentru mine deci nimeni nu le obliga pe acele femei sa se intoarca la munca.
    Daca este ceva care sa le oblige, atunci vorbim de nevoile materiale pentru ca nu toti isi permit sa-si tina nevestele acasa.

   • Da, nimeni nu le obliga pe acele mame sa se intoarca la munca, dar ma deranjeaza aroganta UE care crede ca are dreptul sa mentioneze „ce ar trebui” sa faca mamele. Cine se cred ei ca sa spuna cuiva ce „ar trebui” sa faca?

  • Raspunde intai: care este scopul vietii.
   Si iti voi ilustra cum este omul mai liber sa il atinga in socialism decat in capitalism.
   Sau te refereai liber sa cumpere prezervative de la aparate din liceu?

   • Fiecare om este liber sa-si aleaga ce religie vrea. In functie de religia pe care o are isi formeaza scopul vietii sale. Numai intr-o societate libera, omul poate sa traiasca asa cum vrea. In tr-o societate socialista, omul traieste asa cum ii dicteaza statul.

    Hai sa-ti dau un exemplu: sub socialism, statul crede ca el trebuie sa educe copiii, de aceea face scoala obligatorie. In capitalism, fiecare parinte poate decide cum vrea sa-si educe copiii. Este liber.

   • Pentru crestinii este unul, pentru atei este altul, pentru hindusi este altul si pentru musulmani cu siguranta altul. Asa cum am spus, in functie de religie este si scopul. In libertate, fiecare
    este liber sa si-l aleaga.

  • ai dreptate, unii oameni nu trebuie sa stea in libertate.
   In special tu… esti totodata dovada esecului psihiatriei in America… in ospiciu e locul tau.
   Ca sa te pregatesti pt iad… nu de altceva.

   • Da, da, din nou cu presupunerile. Argumente fara dovezi sint argumente nule. Iar cind pierzi argumentul incepi cu insultele…dovada ca argumentul tau e nul.

    Asa au facut si comunistii, nazistii, stalinistii: cind cineva nu era de acord cu ei, erau aruncati ori in ospiciu ori in camerele de gazare. Nu-i nici o surpriza, esti demn de numele tau 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s