Multumita ONU, copiii pot sa-si dea in judecata parintii

In a resolution (A/HRC/17/L.8) regarding the Optional Protocol to the Convention on the Rights of Child on a communications procedure, adopted without a vote as orally revised, the Council adopts the Optional Protocol to the Convention on the Rights of the Child on a communications procedure as contained in the annex to the present resolution, and recommends that the Optional Protocol be opened for signature at a signing ceremony to be held in 2012, and requests the Secretary-General and the United Nations High Commissioner for Human Rights to provide the necessary assistance.
FEDOR ROSOCHA (Slovakia), introducing draft resolution L.8, orally introduced changes to the resolution and indicated that the draft procedural resolution aimed to adopt the Optional Protocol to the Convention on the Rights of the Child on a communications procedure agreed upon by the Working Group and recommended to the General Assembly its final adoption so that the Protocol could be open for signature in 2012. The Convention on the Rights of the Child was the last core international human rights treaty without a communications procedure mechanism and therefore, by the adoption of the Optional Protocol, the Council would make a significant step towards the improvement of the child’s rights protection at the international level and would strengthen the protection of the rights guaranteed under the Convention and its two substantive Optional Protocols. Equally it would positively influence the development of protection and remedy mechanisms for children at the national level.Aici

In curind, copii vor putea să depună o plingere cvasi-judiciară împotriva părinţilor lor, guvernului lor, sau oricine altcineva care se presupune că le-a încălcat drepturile lor.

Parintii se pot astepta ca sa fie dati in judecata oricind va exista conflict in ceea ce priveste folosirea internetului, modul de recreatie, alegeri religioase, sau orice altceva.

Scopul ONU este sa detina puterea nelimitata prin Declaratiile privind drepturile copilului (?) iar nici un parinte nu poate sa faca nimic in privinta asta.

Reclame

15 gânduri despre „Multumita ONU, copiii pot sa-si dea in judecata parintii

 1. S-ar impune, probabil, sa imi cer scuze… dar nu ma mai provoca si tu.
  Eu am argumentat cat de imbecili sunt capitalistii, faptul ca tu zici ca si socialistii sunt la fel nu e un contraargument.
  Si faptul ca americanii sunt prosti nu e dezmintit de faptul ca europenii sunt lenesi.
  Evident ca si socialistii pot fi la fel de distrusi ca si capitalistii, dar macar nu sunt asa din cauza ideologiei in sine. Eu nu iau partea socialistilor, ci a socialismului.
  Normal ca ma deranjeaza ca tu sa faci tot ce iti trece prin cap, nu din perspectiva moralei a ceea ce faci, ci din perspectiva faptului ca, indiferent ca tu muncesti ca descreierata de la 5 dimineata pana la miezul noptii, asta nu inseamna ca ai mai mult drept la viata sau demnitate decat ceilalti oameni.
  Si, da, munca ta este chiar un furt. Nici nu mai amintesc de faptul ca te folosesti de roadele ei sa risipesti resursele planetei, cu care ai fi putut salva vietile a miliarde de oameni. Si nici de faptul ca poluezi si distrugi planeta exercitandu-ti aceasta activitate.

 2. Capitalistii si socialistii au idei opuse, deci nu vor ajunge niciodata sa fie de acord. Nu asta este problema, ci faptul ca noi 2 putem arata ce e bine si ce e rau in capitalism si socialism fara sa folosim epitete sau insulte.

  Moralitatea vine de la Dumnezeu, iar El a poruncit omului sa lucreze pamintul. Deci este imoral ca sa NU lucrezi, ci sa stai ca un lenes.

  Nu, nu am mai multe drepturi decit altii, dar lucrez mai mult decit altii, deci am dreptul la banii lucrati de mine. Daca cineva vrea sa traiasca ca mine, sa lucreze ca mine. Nu ti se pare ca nu este corect ca unul care lucreaza sa-si imparta munca fortat cu cel care nu lucreaza, ci sta ca lenesul?

  Nu fur de la nimeni, ai imresia ca resursele planetei sint limitate, iar eu daca folosesc mai mult decit altii inseamna ca le iau partea lor. Gresit. Fiecare poate sa foloseasca resursele planetei cit il tin puterile.

  Esti ipocrit daca spui ca socialistii de aia nu lucreaza pentru ca nu vor sa distruga plueze paneta. Daca ar fi asa, nu ar trai pe banii capitalistilor, astfel capitalistii nu va trebui sa lucreze dublu, sa se tina pe ei si pe „prietenii” lor socialisti. Daca ar trebui sa aiba grija numai de ei, capitalistii ar lucra mai putin, nu? Deci socialistii ii fac sa „polueze” planeta, nu?

 3. Ma, nu mai bate campii.
  Eu vreau sa respir aer curat, nu esapamentul de la masina ta cu motor de 4 litri si de la fabricile in care se duc descreieratii de la 5 dimineata sa munceasca, ca sa isi poata cumpara respectiva masina.
  Eu vreau mancare sanatoasa si naturala, nu E-urile voastre.
  Eu nu vreau seceta, tornade si alte consecinte ale incalzirii globale, cauzate de lacomia voastra.
  Nu vreau sa omorati animale ca sa mancati voi burgeri.
  Nu vreau sa moara africanii si asiaticii si sudamericanii de foame, iar voi sa aruncati mancare.
  Deci socialismul mie mi-ar oferi toate acestea.

 4. Uitat-te la China: ii doare pe aia in cot ca aerul e murdar. Ii doare pe aia in cot de conditiile in care munceste lumea. Stii de ce lumea are de lucru in China si nu moare de foame ca in Coreea de Nord? Pentru ca lacomii de capitalisti le dau de lucru prin ceea ce doresc sa cumpere cu banii cistigati de ei.

  Daca se incalzeste planeta, nu este din cause lacomiei cuiva, nu inghiti toate prostiile spuse de ONU, care au fost dat pe fata de farsa jucata.

  Africanii, asiaticii si sudamericanii ar face bine sa aleaga presedinti care aduc capitalismul, nu socialismu/comunismul si astfel vor avea si ei de lucru si nu vor mai muri de foame. Ceea ce dovedeste ca cei sub dictatura socialista mor de foame pentru ca asta aduce socialismul: mizerie, foamete si saracie.

 5. Pai cum sa fie chinezii capitalisti? Doar statul chinez controleaza si pasarea care zboara!

  O treime din tarile sudafricane, Venezuela, Nicaragua, Bolivia, si Ecuador recunosc ca sint socialiste. Spune-mi o tara socialista in care oamenii au din belsug ce au nevoie. Iar daca au, sa fie pentru ca ei au ca au stat, nu ca au importat de la capitalistii demonici.

 6. Care sunt alea? De unde iei informatii de asemenea imbecilitate?
  Venezuela, Nicaragua, Bolivia, si Ecuador… tarile astea totalizeaza 50 milioane de locuitori… mai putin de 1% din populatia planetei.
  Deci 99% sunt capitalisti?

  • Am luat exemplul sud-american. Daca te bagi in Asia si pui China la socoteala 🙂 cu populatia iesi foarte bine 🙂

   Daca wiki este pentru tine o sursa asa de importanta, uite ce scrie despre Africa African socialism has been and continues to be a major ideology around the continent.

 7. Cristina, ai multa rabdare, dar poate s-ar cuveni sa nu-ti mai pierzi timpul si energia cu astfel de individuali confuzi si obraznici. Si in fond nesimtiti, pentru ca insultandu-te pe tine, de fapt ii insulta cu nerusinare pe toti cei care iti citesc si apreciaza articolele.
  Cenzurarea insultatorilor de profesie ar fi corecta, caci e destul de probabil ca acesti ‘pest’ primesc niste bani murdari pentru activitatea lor poluanta.

 8. HAHA.Astia nu’s chiar intregi la cap.Intrebare.In astfel de conditii cine se mai risca sa se casatoreasca si sa faca copii?Fara copii,adio consumatori,adio economie adio ordine,hello anarhie.

  • Este la moda ca oamenii sa traiasca in curvie, nu mai este nevoie de casatorie. Chiar si asa, copiii vor avea mai multe drepturi decit parintii lor. ONU este o organizatie criminala, nu inteleg de ce crestinii o accepta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s