Spalare de creier la nivel inalt

„Activistii incălzirii globale înţeleg faptul că copiii sînt uşor de pacalit, şi că cel mai eficient mod de a face prozeliti adulţi este să îndoctrinezi copiii.” – Marlo Lewis, competitive Enterprise Institute

Copiii sînt stîrniti împotriva parintilor pentru a salva planeta.

.

Anunțuri

5 gânduri despre „Spalare de creier la nivel inalt

 1. Cand zici ca ai vazut destule, mai apare cate ceva (precum acest clip) care-ti arata ca te inseli …

  Viitorul este sumbru. Ma intreb cati vor putea sa ramana macar cu mintea intreaga? Vor fi putini si considerati bolnavi mintal!

 2. Viitorul apartine copiilor, oare?
  Ma intreb (dupa ce am urmarit videoclipul) cu va arata lumea noastra peste 20, 30 de ani?
  – Marlo Lewis acuza de indoctrinarea copiilor, hai sa fim seriosi. Copiii sunt indoctrinati din scoli cu destula prostie evolutionista, asa de indoctrinati incat unii au ajuns sa creada ca „supravietuieste cel puternic” este singura cale pentru o viata normala.

  Ne bucuram de tehnologie si industrializare, nu avem cum sa nu ne bucuram, caci prin ele am scapat in mare parte de sclavie, dar poluarea si risipa va desfigura fata planetei, si intr-o zi iadul se va deslantui. Ne magulim cu gandul ca poate noi nu vom vedea acea zi, insa egoismul din noi gandeste astfel.

  • Sa fim seriosi, apa si aerul sint mai curate astazi decit acum 100 de ani. Nu poluarea va distruge planeta, ci pacatul. Ne magulim cu gindul ca noi sintem atit de puternici incit putem sa salvam universul.

   • Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta; a venit vremea să judeci pe cei morţi, să răsplăteşti pe robii Tăi proroci, pe sfinţi şi pe cei ce se tem de Numele Tău, mici şi mari, şi să prăpădeşti pe cei ce prăpădesc pământul!” Apocalipsa 11vs18

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s