Bacalaureatul International promoveaza marxismul

Bacalaureatul International, o propaganda radicala de stinga in educatie, a tinut zilele trecute o conferinta in Texas. Cei care au luat cuvintul nu si-au ascuns agenda marxista si anti-America. Khaled Hosseini a vorbit educatorilor. Acordati o atentie deosebita la vina pe care trebuie sa o simta americanii pentru ca au haine frumoase sau daca se bucura din abundenta de resursele naturale ale tarii.

Traim într-o societate care este interesata în mod constant de superlative – cele mai scumpe haine, cea mai mare casa, cel mai mare venit. Acest tip de focalizare, în opinia mea, este superficială pentru că putem uita cu uşurinţă că există şi alţii în lume, care au mult mai puţin decît noi, şi totuşi sînt mulţumiţi de viaţa lor.

Acestea sunt temele de care se vor lovi copiii dumneavoastră atunci cînd se înscriu la IB. Trebuie sa va simţiţi vinovati pentru că sînteţi american. Ar trebui să-ti redistribui banii oamenilor din întreaga lume, decît sa îti cumperi niste blugi de la Aeropostale.

Aceasta retorica este tipica politicii de stinga, similara cu cea a lui Obama, pentru a promova marxismul si a indoctrina copiii in special cei care se inscriu in programul de Bacalaureat International. Vinovat pentru ce? Vinovat pentru ca esti american. Acesta este Bacalaureatul International. Acest lucru ar trebui să deschidă ochii tuturor despre ce este Bacalaureatul international.

.

Anunțuri

2 gânduri despre „Bacalaureatul International promoveaza marxismul

  1. Ei bine,lacomia e pacat deci oarecum are o justificare.Insa,trebuie sa tinem cont ca daca nu exista onsum,nu exista economie,deci vom avea somaj.Cred ca monsieur khaled(daca am inteles bine) ar trebui sa stie asta.Dar ce sa te astepti de la un musulman.Apropo-L-as putea oarecum acuza de ipocrizie.De ce nu merge la prietenii lui din Dubai,Emirate si Arabia saudita sa le zica dinastea?Tisk Tisk.Ipocrizia asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s