Obama promoveaza politica ONU

Într-un alt efort de a submina Constituţia Statelor Unite şi Bill of Rights, preşedintele Obama încearcă în linişte să adopte restricţiile Organizaţiei Naţiunilor Unite privind controlul armelor. Anul trecut, secretarul de stat Hillary Clinton a semnat Tratatul de arme al ONU.

Practic, ei încearcă să dezarmeze poporul american.

Al Doilea Amendament la Constituţia Statelor Unite prevede:

O miliţie bine reglementată, fiind necesară pentru securitatea unui stat liber, dreptul poporului de a păstra şi purta arme, nu va fi încălcat.

Multi liberali astăzi încearcă să reinterpreteze Amendamentul si spun că numai militarii au dreptul să poarte arme. Dar acest lucru nu este ceea ce Părinţii Fondatori au vrut sa spuna atunci cînd au scris Bill of Rights.

La elaborarea Constituţiei din Virginia în anul 1776, Jefferson a scris:

Nici un om liber nu va fi oprit sa utilizeze armele (în cadrul terenurilor proprii sau a locuinţelor).

In 1824, Jefferson a scris într-o scrisoare către John Cartwright:

Constituţiile a celor mai multe din statele noastre afirmă că toată puterea este inerentă în popor, că … este dreptul lor şi datoria de a fi armat în orice moment.

Thomas Jefferson, nu numai că a crezut că americanii au dreptul de a purta arme, dar că au obligaţia de a purta arme.

Va puteti imagina cat de formidabila ar fi o naţiune dacă ar avea cetăţenii înarmaţi? Acesta este exact motivul pentru liberali ca Obama si Clinton lucreaza cu disperare să scoată în afara legii dreptul cetatenilor de a detine arme. Hitler a făcut-o în Germania în anii 1930 şi uite ce sa întâmplat cu ei.

Din fericire, există 12 senatori democrati care s-au unit cu 45 de senatori republicani într-un efort de a bloca programul ONU de control al armelor sustinut de Obama.

.

Reclame

4 gânduri despre „Obama promoveaza politica ONU

 1. Cristina,

  Ma ajuti si pe mine sa inteleg, te rog, care este justificarea pentru a sustine inarmarea? Intrebarea este cat se poate de onesta si directa si as aprecia niste argumente biblice.

  Multumesc foarte mult!

  • Stiu ca noi, romanii, nu intelegem ce rost are inarmarea, pentru ca ni s-a furat acest drept cu mult timp in urma si ne-am obisnuit cu acest lucru in asa fel incit nu vedem rostul lui.

   Dar, pe vremea Domnului Isus se purtau sabii. Acelea au fost cele mai mortale arme la vremea aceea. Cind Petru a scos sabia si a taiat urechea soldatului, Isus a spus sa o puna inapoi, nu l-a luat la intrebari de ce poarta aceasta arma.

   Apoi, Dumnezeu recunoaste ca omul trebuie sa-si apere proprietatea. De exemplu, in Luca 11:21, Dumnezeu ne spune Cind omul cel tare si bine inarmat isi pazeste casa, averile ii sint la adapost. – bine inarmat 🙂

   Chiar Domnul Isus a spus ca acela care nu are arma sa-si vinda haina si sa-si cumpere o sabie. (Luca 22:36)

   Fondatorii Americii au inteles ca dreptul cetatenilor de a purta o arma vine de la Dumnezeu si trebuie respectat. Inainte de Hitler si nemtii au avut arme. Cind a venit Hitler la putere, acesta le-a confiscat pe toate. De ce crezi? Pentru ca a stiut ca poporul inarmat nu i-ar fi dat voie sa devina dictatorul care ar fi vrut el sa devina.

  • Atunci cind iei armele de la cetatenii responsabili, numai criminalii vor avea arme, cumparate de pe piata neagra. Uita-te la cartelel edin Mexic. Cum ar mai putea cetateanul sa se apere? Cu boata de baseball??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s