45.8 milioane pe bonuri de mincare

Rata oamenilor care se hranesc cu ajutorul bonurilor de mincare a crescut in ultimii 2 ani cu 34%. Acest lucru este o veste buna pentru Casa Alba, pentru ca o clasa dependenta de cei care le arunca resturi tind sa voteze in continuare pentru ei. De data asta Obama ii va tine de partea sa speriindu-i de moarte ca „Republicanii le vor lua bonurile de mincare.”

Obama zice ca prelungirea beneficiilor celor care sint in somaj va crea locuri de munca. Dar nu a mentionat ca va crea locuri de munca in Mexic sau China, nu in America. Bine ati venit in America marxista!

.

Reclame

2 gânduri despre „45.8 milioane pe bonuri de mincare

  1. au pierdut controlul…asa este si in health sistem…nimic nu mai lucreaza bine- este un mare „nimic” impartit la toata lumea In curind va fi un mare 0 care impartit la nu conteaza citi oameni va fi tot 0. Ca de la o vreme se termina resursele…oh…ca daca incep in subiectul asta nu ma mai opresc!!!

    • Imi vine in minte versetul din Ieremia 5:31 – Proorocii prorocesc neadevaruri, preotii stapinesc cu ajutorul lor, si poporului Meu ii plac aceste lucruri.

      Oare nu se intimpla asta in vremurile noastre?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s