Saracii copii

.
Multumita „progresistilor” acesti copii poate nu vor sti niciodata cit de indoctrinati sint. Daca ar sti ca s-au nascut cu o datorie de $46,000 nu cred ca ar mai fi atit de veseli.

„Contract for the American dream” este o operatie a lui Van Jones, comunist recunoscut care a lucrat pentru Obama si care este sponsorizat de Soros.

Cele 10 puncte din program:

1. Investeste in infrastructura Americii

2. Creaza locuri de munca de energie conform secolului 21. Avem nevoie de mai multe locuri de munca verzi. (oare cum vine asta?)

3. Investeste in educatia publica. (este ilegal ca statul sa se amestece in educatie, apoi asta este codul secret pentru „taci din gura cind iti confisc banii”. Parintele este dator sa investeasca in educatia copiilor sai, nu a altora, fortat de guvern)

4. Asigurare medicala de stat pentru toti. (In primul rind este ilegal ca statul sa ofere asigurare medicala. In al doilea rind sint oameni care nu vor asigurare de stat ci privata. Sau sint unii care nu vor deloc.) Daca fiecare are asigurare medicala, toti vom fi mai sanatosi si vom cheltui mai putin. (vezi sistemul falit din Anglia, unde nu toti sint tratati adecvat, deci nu sint mai sanatosi si nici cheltuielile nu sint mai mici. Sau sint mai mici pentru ca serviciile si medicamentele sint rationalizate)

5. Fa munca atragatoare. Americanii au dreptul la un salariu minim, dreptul de a se organiza, si drepturi egale pentru toti. (Tot asa au dreptul si patronii sa ofere unui angajat salariul pe care il merita sau pe care si-l permit, sau dreptul unui patron de anu accepta sindicat in compania sa, drepturi egale au toti, cred ca vor sa spuna ca vor rezultate egale pentru toti = socialism)

6. Asigura pensiile stat. (Este ilegal ca statul sa ofere pensii. Daca vrea sa ofere pensii, sa taxeze pe aceia care vor sa primeasca pensii de la stat cind sint batrini. Sint destui oameni care vor sa fie in controlul pensiilor lor, fara a merge la stat cu mina intinsa cind sint batrini)

7. Revenire la rate taxabile corecte. Dacă cei bogaţi nu-si plătesc impozitele lor, noi trebuie sa le platim. Deci sfirseste programul de micsorare a taxelor pentru bogati facut de Bush si pune taxe noi pentru cei care cistiga peste un milion de dolari. (De acord, sa revenim la taxe corecte! Nu este corect ca jumatate din populatie sa NU plateasca nici un dolar in taxe federale!! Si ei trebuie sa plateasca taxe!! Topul 10% dintre cei care platesc taxe, platesc 70% din taxe. Asa ceva nu este corect! Programul lui Bush a fost adoptat de Obama, asa ca acum este si a lui Obama. In limbajul vorbit de democrati/socialisti, cei care cistiga peste un milion de dolari inseamna aceia care cistiga peste 250 de mii.)

8. Taxeaza companiile implicate in Bursa. Daca ei platesc mai multe taxe, putem stringe mai mult de 100 miliarde in fiecare an. (Numai ca fata asta nu stie ca companiile sint deja taxate pina la singe, iar daca vor fi taxate si mai amult, acestea se vor opri sa investeasca si economia va cadea. Exemplul ultimilor 2 ani este dovada)

9. Sfirsirea razboaielor si investirea in tara. (Toti vor ca razboaiele sa se sfirseasca, dar nu daca asta inseamna punerea in pericol a cetatenilor Americii)

10. Protejeaza, restaureaza si reinoieste democratia. (Fata asta nici macar nu stie ca America nu este o democratie, ci o republica, democratia trebuie stirpita, nu protejata si restaurata.) Trebuie sa scoatem usa dintre Washington si grupurile de interes. (Ha, ha. Spune-i asta lui Obama) Alegerile trebuie finantate de americani, nu de companii. (Parca nu tot oamenii finanteaza, ca doar nu cladirile trimit bani.) Trebuie sa protejam dreptul la vot si trebuie sa facem legi pentru a ajuta emigrantii sa devina cetateni. (Dreptul la vot este deja protejat, iar pentru emigranti exista deja legi cum pot deveni cetateni. Aici este vorba de emigranti ILEGALI, unde democratii vor sa-i faca legali pentru a putea vota pentru ei)

Etatistii isi promoveaza in continuare agenda, iar parintii ce fac? Nimic.

.

Reclame

Un gând despre „Saracii copii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s