Elevi analfabeti la istorie

Astazi, copiii nu mai învata istoria asa cum a avut loc. Astazi nu se cunoaste diferenta dintre Razboiul de Independenta al Americii si Revolutia Franceza si nici nu se mai cunosc originile primului razboi mondial.

Astazi, elevii învata despre gay, sau cum sa se roage conform religiei musulmane. Elevii nu mai trebuie sa învete sa citeasca si sa socoteasca, pentru ca profesorii marxisti vor avea grija sa-i îndoctrineze conform agendei. Nici macar nu pot absolvi liceul pîna nu sînt bine îndoctrinati. Daca copiii nu au voie sa se închine lui Dumnezeu, acestia vor putea cînta laude Pamîntului.

Ministerul Educatiei a facut publica „Evaluarea naţională a progresului educaţional in 2010” si s-a constatat că doar 12% din absolventii de liceu au o înţelegere fermă a istoriei si doar 2% care înţeleg semnificaţia Brown v. Board of Education. 2% ?!?!?!

Decizia Curtii Supreme in cazul Brown v. Board of Education a facut ca discriminarea rasiala sa fie ilegala. Daca pina in 1954 existau scoli separate pentru albi si negri, sali in restaurante separate pentru albi si negri, aceasta decizie a scos segregatia in ilegalitate. Dupa atitia ani de tratament rusinos aratat oamenilor de culoare, America, in sfirsit, a facut ceea ce trebuia sa se intimple de mult. Te-ai gindi ca sint mai multi americani care stiu acest lucru. Daca nu altcineva, macar oamenii de culoare ar cunoaste ca in 1954 legea „egal, dar separat” a fost anulata. 😦

.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s