Democratia – cea mai scumpa minciuna din istoria Americii

Democraţia este exact ceea ce este azi în America si e chiar mai rău decît Thomas Jefferson a avertizat atunci când a spus – „O democraţie nu este nimic mai mult decît tirania majoritatii, în care 51% dintre oameni pot lua drepturile la ceilati 49%.”

Este într-adevăr mult mai rău decît Jefferson a spus … e ceea ce Karl Marx a spus ca este, „drumul spre socialism.”

Timp de o sută de ani de îndoctrinare de stînga în America, prin intermediul presei, mediului academic, divertisment şi de politicieni, puţini americani ştiu despre principiile şi valorile care au fondat aceasta tara, desi mulţi sînt convinşi că stiu.

Printre multele minciuni vîndute generaţiilor americane este minciuna că America este o democraţie. Astazi funcţionează ca o democraţie pură, pentru ca vedem cum 30% folosesc tactici pentru a conduce restul de 70%.

Discutia s-a hotarît de mult: republicanii sînt fara coloana vertebrala, iar democratii sînt comunisti puri.

Cele două ramuri legislative ale Socialiştilor Democrati din America sînt Progressive Caucus si Black Caucus. Daca incercati sa intelegeti cum si de ce o natiune odata libera merge cu viteza spre prapastia comunismului veti gasi raspunsul cercetînd aceste organizatii.

Finanţat de sindicate internaţionale, Partidului Democrat este controlat de către socialiştii democraţi, prin intermediul celor două Caucuses din Congres. Fiecare democrat proeminent este un membru al acestor Caucuses, şi cei mai multi dintre ei sînt membri ai Partidului Socialist sau Partidul Comunist, care formeaza Partidul Socialiştilor Democrati din America.

Lupta de clasă bazata pe Strategia Cloward-Piven a lovit America, asmutind proletariatul împotriva investitorilor şi a angajatorilor, negrii împotriva albilor, imigranţii ilegali împotriva cetatenilor legali în SUA.

Socialiştii Democrati înlocuiesc Republica constituţionala cu democraţia proletariatului, în care 51% care nu plătesc impozite pe venit pot dicta celor 49% care plătesc impozite, astfel naţiunea atinge un punct fără întoarcere.

Karl Marx a avut dreptate, la fel si Thomas Jefferson … Democraţia este drumul spre socialism şi socialismul este un pas înainte către comunism. Noi nu-l mai numim comunism. Noi preferăm termenul corect politic – progresiv.

Noi o numim redistribuire a averilor, dar este socialism pur. Jumătate dintre americani îl doresc şi cealaltă jumătate nu are idee cum să-l oprească.

Atata timp cît oamenii cred că America este o democraţie, aceasta va rămîne pe drumul spre socialism.

„Prezic un viitor fericit pentru americani, doar în cazul în care pot împiedica guvernul de la a le risipi munca lor sub pretextul de a avea grija de ei.” – Thomas Jefferson

.

Reclame

4 gânduri despre „Democratia – cea mai scumpa minciuna din istoria Americii

  1. Cristina, nu sunt cel mai familiar cu istoria USA, dar stii cumva daca Thomas Jefferson cand a zis lucrul asta despre democratie a zis cumva ca e valabil doar pt USA, sau e valabil pentru ORICE democratie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s