Ministerul Sanatatii: „Copiii sint fiinte sexuale”

Ministerul Sanatatii oferă consiliere parintilor si adolescentilor cu privire la educatia sexuala, inclusiv asigurarea ca adolescentii ar putea „experimenta” cu homosexualitatea, ca parte din „explorarea propriei sexualitati,” şi că masturbarea ar trebui să fie îngrijoratoare numai „dacă un copil pare preocupat cu masturbarea excluzind alte activităţi.”

Site-ul Ministerului Sanatatii descrie copiii şi sugarii ca fiind „fiinte sexuale.”

Thinking sexually about both the same sex and the opposite sex is quite common as teens sort through their emerging sexual feelings. Aici

Homosexualii au infiltrat punctele cheie din guvern si pe linga promovarea agendei homosexuale din scoli, Ministerul Sanatatii promoveaza ideea ca homosexualitatea in rindul adolescentilor este normala. Interesul Ministerului nu este ca sa educe adolescentii cu privire la bolile transmise sexual, ci incearca sa promoveze ca dorintele si comportamentele anormale sint normale. Mesajul promovat pe site-ul Ministerului sanatatii este un efort de a contrazice învăţăturile părinţilor.

Nu va dura mult si Ministerul Sanatatii va promova si pedofilia. Deja s-a tinut prima conferinta care propune ca pedofilia ar fi ceva normal. Succes parintilor care vor sa-si educe copiii potrivit principiilor biblice. Atacurile vin din toate partile.

.

Reclame

2 gânduri despre „Ministerul Sanatatii: „Copiii sint fiinte sexuale”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s