Marxistii mint. Intelegeti? Sint niste mincinosi!

.
La preluarea companiilor Chrysler si GM, Obama a spus:

In caz ca sint indoieli, vreau sa spun cit de simplu posibil: Daca cumperi o masina de la Chrysler sau General Motors, vei putea sa obtii serviciile necesare pentru reparatii la fel ca pina acum. Garantia iti va fi in siguranta. De fapt este mai in siguranta decit a fost vreodata, pentru ca guvernul Statelor Unite va garanta acest lucru.

Unde este minciuna?? Aici. Adica, 400,000 de masini Chevrolet au probleme cu suspensiile si proprietarii lor au cerut ca sa fie efectuate reparatiile necesare. Credeti ca Obama si-a tinut cuvintul?? Nah, ca doar n-o fi fraier!

Alta minciuna:
.

.

In primul rind, nu conteaza ce ai auzit, daca iti place doctorul sau planul de asigurare medicala, il poti pastra. Daca nu ai asigurare, vei putea sa-ti permiti, in sfirsit, un plan. Si fiecare va avea securitatea si stabilitatea care astazi lipseste.

Asta presupunind:
– ca planul inca exista
– ca esti inca angajat
– ca patronul inca ti-o ofera
– ca iti permiti costurile
– ca nu ai nevoie

Multe companii nu vor mai oferi angajatilor asigurare medicala incepind cu 2014, anul in care Obamacare intra in efect deplin. Toată lumea va avea asigurare medicala, dar nu toata lumea va fi tratata la timp si bine, asigurarea va fi de proasta calitate si raţionalizata. Mai corect decit asa nici nu este posibil, nu?

Ticalos, putred, gunoi mincinos.

.

Reclame

7 gânduri despre „Marxistii mint. Intelegeti? Sint niste mincinosi!

 1. Noi ajungem sa ne uimim de corporatiunile comerciale care mint,inshala si din interes egoist ajung de robesc clasa ijlocie,dar nu dorim sa ne uimim de cei din cadrul grupurilor spirituale care ne mint si ne inshala si mai mult fiinca traiesc din banii nostrii si pe linga faptul ca obtin salarii de peste 5 mii de dolari ,mai ajung de inshala si corporatiunile financiare sub pretexte aparte;
  http://filipsinvestigation.blogspot.com/2011/04/e-la-moda-sa-nu-ti-platesti-datoriile.html
  Si au curajul sa nege si sa se pretinda sfinti si cu putere de mmanipulare ca cei din partidele politice!!!Si totusi se doreste sa se inteleaga adevarul ?Fiinca stim ce se intimppla cu cei care mint ,inshala;Apocalipsa 21 ;”8Dar cît despre fricoşi, necredincioşi, scîrboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.„
  Si totusi nu exzista firca si nici tendinta de a se intoarce la pocainta,ci mindrie si putere de manipulare pe mai departe pentru un confort si profit aparte!!Si atunci de ce ne miram de cei care nu inteleg mesajul scripturii si nu detin un caracter cu cuget moral de crestin?

  • Aici nu era vorba neaparat de corporatiile care ne mint, ci de presedintele tarii care pentru avans politic minte lumea in fata. Pentru a acapara cit mai multa putere te obliga sa faci anumite lucruri, mintindu-te ca totul va fi ok. Daca atit de bune sint programele marxiste pe care vrea sa le implementeze, de ce este nevoie de minciuna?

   Nu cunosc situatia pastorului Ionescu, deci nu pot sa afirm nimic. Sint foarte multe lucruri la care crestinii nici nu se gindesc si totusi sint pacate si continua sa le faca. Ce putem face?

  • Viorel Chis.Potoleste-te.Sti foarte bine ca ceea cespui acolo sunt nistem minciuni.Acolo e vorba de refinantare,nimic mai mult nimic mai putin.
   De ce te legi de fratele Ionescu?Ce ti-a facut el ?Stefant Tohatan e dusmanul tau.El te-a nenorocit pe tine,nu Cristian Ionescu.
   Cristina.Te asigur eu ca Pastorul ionescu e nevinovat.

   • Poate ca dinsul este nevinovat in legatura cu casa. Din cite stiu, dinsul are 10 fete. Eu te intreb pe tine: cine a platit si inca plateste scolarizarea lor?

    Chestia e ca nu toti sintem vinovati de acelasi lucru, dar toti sintem vinovati de ceva, nimeni nu este nevinovat.

  • Paranoicul e pro Obama, pro ONU, pro whatever 🙂 Nu dau doi bani pe parerile lui, poate sa scrie orice. Asa cum el are dreptul sa scrie ce vrea, tot asa si eu am dreptul sa scriu ce vreau. Nu este el standardul si punctul meu de referinta, asa ca nu ii voi trimite postarile mele spre aprobare inainte de a le publica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s