Cum ne socializam

Un grup de 60+ de familii au rugat o biserica ca sa ii poata folosi cladirea pentru a oferi copiilor si parintilor posibilitatea de a se intilni impreuna, de a invata impreuna si nu in ultimul rind de a-L slavi pe DUmnezeu impreuna.

COVE ofera diferite clase in zilele de marti si joi. Noi facem fizica, matematica si evenimente curente pentru clasa XII-a, precum si Studiu biblic pentru clasa VII-a.

Parintii au un loc amenajat unde pot ca sa vorbeasca 🙂 sau sa corecteze lectiile copiilor in timp ce ei sint in diferite clase.

Un alt grup de parinti, au format Palaestra si se string in alt loc iar lectiile pe care le ofera se tin in ziua de vineri. In functie de clasele pe care fiecare grup le ofera, parintii se pot inscrie la ce fel de clase sint interesati. Din nou, o sala de mese a fost amenajata pentru parinti si pentru copiii care se afla intre clase. La acest grup sintem inscrisi pentru a lua clase de literatura si desen pentru clasa XII-a si geografie si stiinte pentru clasa VII-a.

Reclame

4 gânduri despre „Cum ne socializam

  1. cred ca, in primul rand, mentalitatea parintilor trebuie schimbata ca sa poata face ceva cu adevarat pentru copiii lor
    in al doilea rand, sa inteleaga parintii ca nu pot lasa pe umerii profesorilor educatia copiilor, e bine sa facem ceva logic si practic (prin asta inteleg educativ) pentru copiii nostri
    sistemul din Romania nu permite,dar cu cat citesc mai mult cu atat imi dau seama ca imi place HS 🙂

    • Mentalitatea parintilor a ajuns asa cum este pentru ca timp de 60+ ani li s-a spus ca statul comunist are dreptul ca sa educe copiii. Sper sa nu fie nevoie de inca 60 de ani ca sa recuperam din urma. Parintii trebuie informati de aceasta metoda si poate cu timpul se va da voie si in Romania.

      Este o bucurie nespusa sa iti vezi copiii crescind si dezvoltindu-se sub ochii tai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s