Vai de cei ce numesc raul bine…

… si binele rau, care spun ca intunerecul este lumina, si lumina intunerec, care dau amaraciunea in loc de dulceata, si dulceata in loc de amaraciune! – Isaia 5:20

Comentariul Presedintelui Obama la campania Drepturilor Omului arata cit jos a decazut aceasta tara/societate:

Fiecare american – homosexual, normal, lesbiana, bisexual, transgender – fiecare american merită să fie tratat în mod egal în faţa legii şi în ochii societăţii noastre. Este o propunere destul de simpla.

Presedintele da de inteles ca homosexualii nu sint tratati în mod egal în fata legii, ceea ce nu este adevarat. Legea nu tine cont de orientarea sexuala a cetateanului.

Nu trebuie să vă spun la cît de multi li se refuză drepturile – americani care sînt făcuti să se simtă ca cetăţeni de mîna a doua, care trebuie să trăiască o minciună pentru a-si păstra locurile lor de muncă.

Domnule preşedinte, aici sint inclusi si creştinii – cărora li se refuză dreptul fundamental al libertăţii la religie? Dacă este credinţa noastră că Biblia este Cuvîntul lui Dumnezeu, ni se spune ca sîntem plini de ura, sîntem luati in rîs, sau în pericol de a ne pierde locurile de muncă dacă vom refuza să renuntam la ceea ce credem. Pun pariu ca nu la crestini se refera aici!

Am jurat să lupt împotriva aşa-numitului Act de aparare al casatoriei (DOMA). Există un proiect de lege de abrogare a acestei legi discriminatorii în Congres, şi vreau să văd că a trecut. Dar pînă cînd vom ajunge acea zi, administraţia mea nu va mai apărara DOMA în instanţele de judecată. Cred că legea contravine Constituţiei, şi e timpul ca să fie anulata o dată pentru totdeauna.

Ati inteles? Un presedinte care spune direct ca nu vrea ca sa aplice legea!?!?!?! Dece? Pentru ca asa i se pare lui corect! Spune ca nu este constitutional, dar deja majoritatea stie ca Constitutia a ajuns hirtie pentru toaleta. Pentru ca daca ar fi sa-l intreb unde in Constitutie i se da dreptul ca sa se implice in educatie, in energie, in agricultura, in industria auto, sau in orice ramura a sectorului privat, nu ar fi in stare sa-mi arate articolele respective.

Noi nu credem într-o America mica, unde … spunem cuiva în căutare de lucru, sau unui student care are nevoie de un împrumut pentru facultate, sau unei familii cu un copil care este handicapat, „Eşti pe cont propriu.” Asta nu e cine suntem.

Nu este adevarat! Asta este EXACT ce este America!! America este o tara unde esti responsabil pentru propria viata, unde fiecare are sansa sa isi traiasca viata exact cum doreste! America nu a ajuns puternica pentru ca au existat programe sociale! Dimpotriva, fondatorii Americii au inteles ca statul are functiile sale proprii si acelea nu sint de a coordona viata cetatenilor!

Noi credem intr-o America mare, o America unde toată lumea are şanse egale, şi toată lumea isi plăteşte partea.

Daca Obama vrea sa fie atit de corect incit fiecare sa-si plateasca partea, cum se face ca cere ca taxele celor care le platesc sa fie marite, pe cind jumatate din populatie nu plateste nici o taxa la federal?? Oare de ce Obama nu ii pune si pe acestia sa-si plateasca partea????

Sînt încă plin de speranţă, din cauza schimbarii profunde pe care o vedem, o transformare, nu numai scrisa în legile noastre, dar ţesuta în materialul societăţii noastre.

Da, legile care au facut America mareata sint rescrise, sint rescrise in spirit marxist! America este fundamental transformata, transformata nu pentru mai bine, ci in imoralitate! Ceea ce Dumnezeu spune ca este rau, a ajuns sa fie numit bine, intunericul a ajuns sa fie numit lumina!

Si mai are tupeul sa termine cu:

God bless you.

BLAH!

.

8 gânduri despre „Vai de cei ce numesc raul bine…

  1. Din pacate acest lucru a ajuns peste tot!Ce este nou sub soare?Nimic!Ce a fost, va mai fi…asa ca sa ramanem Lui credinciosi, si sa facem cum a zis Iosua:”eu si casa mea vom sluji Domnului!”Amin.Doamne ajuta!

    • E greu de inteles pentru aceia care sint de acord cu „dreptate sociala”, care cred ca rolul guvernului este sa directioneze viata cetateanului. Toti cei care profita de stat dincolo de functiile pe care le are statul ar trebui sa le placa de Obama.

      Etatismul nu este un bufet, din care sa alegi ce vrei. Ori este pentru ori impotriva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s