Fetele de 12 ani pot avea sex fara acordul parintilor

Duminica trecută, guvernatorul Californiei Jerry Brown a semnat AB 499 care merge un pas mai departe în oferirea de îngrijiri preventive pentru copiii peste 12 ani pentru a preveni contactarea BTS sau bolilor legate de droguri, cum ar fi hepatita B. Noua lege prevede vaccinuri pentru HPV, HIV şi hepatită care urmează să fie puse la dispoziţia adolescentilor fără acordul sau cunostinta părinţilor.

Multe state deja permit minorilor să primeasca tratamente preventive fără consimţămîntul părinţilor. Aceste state includ Alabama, Arkansas, Idaho, Iowa, Kansas, Maryland, Montana, Carolina de Nord, Carolina de Sud si Dakota de Sud.

Ideea că de la 12 ani copiii pot sa-si dea „acordul” de a fi injectati cu vaccinuri HPV este o violare totală a bunului simţ şi este încă o încălcare a drepturilor părinţilor de catre statul-dădacă. Acum, prin eliminarea acordului părinţilor din procesul de luare a deciziilor pentru vaccinurile HPV, industria de vaccin poate exploata medical trupurile copiilor. Asta sună foarte mult a viol.

Un copil de 12 ani are dreptul sa aleaga daca vrea vaccin HPV sau HIV, dar un adolescent de 17 ani nu are dreptul sa aleaga daca vrea sa se bronzeze la acele masini speciale de bronzat.

Părinţii au obligaţia legală de a avea grijă de copiii minori. Dacă un minor provoacă pagube materiale altcuiva, părinţii sînt responsabili de a restitui pentru pagube. În cele mai multe state, un părinte nu poate evacua un copil sub vîrsta de 18 ani, sau 16 în unele state.

Cu toate acestea, atunci cînd este vorba de unul dintre subiectele cele mai personale, morale şi religioase privind promiscuitatea sexuală, părinţii nu au absolut nici un drept să cunoască sau sa controleze activităţile copilului lor minor. Asta este din cauza necesităţii socialiştilor liberali de a submina şi eroda valorile religioase şi familiile unui popor, cu scopul de a stabili un guvern socialist.

Ce este si mai infricosator este faptul că aceste legi coincid cu legi similare împinse de către ONU pentru a da libertate sexuală completă tuturor copiilor de la vârsta de 10-12 ani.

ONU a devenit loc de joaca nesupravegheat şi un laborator de sex-industrial. Organizaţii cum ar fi UNESCO, International Planned Parenthood, şi acum Y-PEERS cer mai multe drepturi sexuale şi mai multe avorturi ca soluţii la infecţiile cu HIV şi mai multe avorturi pentru tinerele victime pe care pretind că le servesc. Declaraţia Y-PEER face apel ca comportamentul sexual indecent, prostituţia, consumul de droguri să fie dezincriminat. Cine beneficiază de dezincriminarea acestor comportamente? Tinerii sau agenţiile de sănătate sexuală, furnizorii lor şi companiile farmaceutice?

.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s