Comparati: Occupy Wall Street si Tea Party

Asa se comporta marxistii:

.

Si asa se comporta cei din Tea Party:

.

Nu e o mare diferenta?

.

Anunțuri

24 de gânduri despre „Comparati: Occupy Wall Street si Tea Party

 1. Nu vad nici o diferenta intre primii si Obama.Aceeasi agitatie.
  Cat despre tea party,aici vad influenta lui Ron Paul.
  Diferenta intre Obama si Ron Paul e ca si diferenta intre un Clovn de circ(Obama)si un gentleman(Ron Paul)

  • Mai, mai, mai. Tea Party nu are influenta lui Ron Paul!! Nu numai Ron Paul doreste intoarcerea la Constitutie, mai exista si altii. Eu nici nu l-am auzit pe RP vorbind cind am participat la Tea Party. Sa nu crezi ca RP are multi followers, iar cei de la Tea Party sint foarte multi.

  • Mai degraba i-as trimite la gradina zoologica.Nu de alta dar oricum se poarta ca niste animale salbatice.Dar de ce sa ne uitam in SUA?Oare minerul AC nu e un exemplu despre ceea ce inseamna a fi socialist?Propaganda are,ecumenist este,violent este.Se poarta ca si cand ar fi seful blogurilor evanghlice.Cam seamana cu un activist PCR.

   • Socialismul nu este un bufet de unde alegi ce vrei. Ori primesti ajutor de la stat ori il refuzi. Dar nu putem spune ca unii sint mai socialisti ca altii. 🙂

   • Mă bucur ca accepti homeschoolingul ca fiind o idee viabila, insa mai ai de lucrat la partea socialista 🙂

    1. Cum adică sa oferim 300 de euro salariu minim garantat? Garantat de stat? Patronul are dreptul sa ofere un salariu pe merit. Dacă unul merita 200 de euro, de ce sa primească 300?

    2. De ce sa învăţăm adultii sa renunţe la maşini scumpe? Dacă un adult lucrează si are succes, de ce crezi ca nu are voie sa-si cumpere o maşina scumpă?

    3. Socialistii sint specialişti in inginerie socială. Ei ştiu sa spună oamenilor unde sa locuiasca. Dacă un om vrea ca sa stea la bloc in centrul oraşului, de ce nu ar avea acest drept?

    4. Cu socialismul nu te ridici niciodată.

    Oricum, mă bucur ca eşti deschis pentru discuţii de acest fel. 🙂

   • 1.Nu garantat de stat ci garantat de privat(am uitat sa specific asta))
    2.Este bine sa aia masina de lux atata vreme cat ti-o poti permite fara sa te bagi in datorie.Ca unul care inca traieste in Romania pot sa-ti spun ca e condusa de mandrie si fudulie.Multi isi cumpara produse pe care nu le pot permite.
    3.Daca vrea poate sa stea in mijlocul orasului insa din pacate foarte putini in Romania isi permit sa stea in mijloc fara sa se imprumute la banci.Insa romanul,chiar si ala fara nimic in buzunar(somer chiar) vrea numai acolo.
    4.Unde am zis ca ma ridic cu socialismul?:)

   • Cind spui „garantat” de cineva, automat spui ca acel cineva va fi obligat sa garanteze. Salariul nu trebuie garantat, ci cistigat. Un om care are doar 10 clase si nu are nici o calificare nu are dreptul sa i se garanteze acelaşi salariu ca unui medic care numai ce a terminat

    Dacă omul vrea sa se bage in datorie nu este treaba nimănui. Dacă banca ii da împrumut, nu este treaba nimănui ca el vrea sa-si trăiască viaţa in datorie.

    Din nou, dacă banca i-a dat bani sa-si cumpere apartamentul respectiv si dacă omul îşi achita rata, noi nu trebuie sa-i impunem noi cum sa trăiască.

   • 1.Pai oricum exista obligatii sub forma contractelor de munca.Asa ca garantii exista.Singura diferenta e ca garantia privata este data doar daca se poate.
    2.Da.Asa este.Este treaba lui insa asta merge doar intr-o societate libera.Intr-o societate libera daca tu faci o greseala,tu platesti.Insa intr-o societate unde corporatiile si statul hotarasc,daca ele fac o greseala atunci toti platim.Daca bancile dau imprumut la oricine din capitalul propriu atunci banca plateste pentru ea si doar ea e afectata.Daca insa banca da credit la oricine su o face cu savingurile mele si ale tale,atunci toti trebuie sa platim.Nu suntem intr-o societate libera,de aceea e important ca sa spunem oamenilor sa scape de datorie.Ca sa nu mai vorbim ca datoria nu e biblica.Vechiul testament e impotriva ei in multe ocazii.Deci omul poate sa greseasca pe banii lui,insa nu pe banii mei.

   • Corect. In acest caz patronul are controlul, nu statul.

    Aici nu vorbim despre corporatii, ci ai spus ca eşti împotriva ca oamenii sa conducă ce vor sau sa locuiasca unde vor. Nu vad insa cum plătesc eu dacă banca da bani împrumut la alţii. Eu îmi vad de ratele mele, nu de ale altora.

    De acord cu datoria in VT. Nu stiu cit de posibil ar fi ca un om sa stringa bani pentru o casa si o maşina. 😦

   • Pai problema e ca in cazul bancilor acolo se afla depozitele.Ori daca o banca da faliment,exista riscul ca sa nu poata sa plateeasca deponentii.De aia am zis ca daca banca greseste platim toti.

 2. Va spun eu ceva desper oamenii din Oakland. Am lucrat acolo…in 1919 Webster street. Cind se terminau orele, alergam cu totii in grupuri la Bart ca daca ramii pe strada dupa ce pleaca lumea de la ofiices esti in mare pericol. Majoritatea locuitorilor sint pe…welfare; si au timp sa faca demonstratii si sa faca scandal. Astea sint beneficiile pe care guvernul le-a facut dind bani lenesilor. Casele in care locuiesc au o arhitectura fru,oasa si cindva au fost case stil victorian, frumoase. Sa vezi ce au facut din ele astia de pe welfare…si asta era acum 20 de ani. Ce-o fi acuma? De fapt de ce mai intreb- ca se vede…
  Socialism pina la comunism…asa arata socialismul…Cui ii place sa se mute acolo…si sa demonstreze…

  • Rodica, se vede unde intra socilistii democrati. Nu mai departe, eu vad ce este in Detroit, mai rau ca dupa Hiroshima. Stau oamenii pe scaun in fata casei si nu sint in stare sa-si ridice gunoiul de sub nas. Probabil asteapta sa primeasca bani de la guvern ca sa-l stringa. Obama money, from his stash 🙂

  • Eu nu am cum sa-l realeg pentru ca nu l-am ales in primul rind. Realegerea lui tine de cit de proasta este turma. Fiecare isi are conducatorii pe care ii merita.Oricum, nici cu Canada nu mi-e rusine. Obama asta vrea sa faca din America ori o Canada ori o China. Sau ceva amestecat. Domnul sa se indure de noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s