O fata de 10 ani s-a spinzurat

Acum două săptămîni, batjocoririle au ajuns atît de serioase încît Ashlynn i-a cerut mamei ca sa o educe la domiciliu. În ziua următoare, Ashlynn a fost găsita într-un dulap, spinzurata de o eşarfă.

Fata i-a dat o solutie mamei pentru a preveni actiunile colegilor asupra ei. Administratorii scolii sau parintii au ascultat-o? Nu. Dimpotriva. Administratorii vor face din scoala o zona controlata de politie si parintii vor pretinde ca asa ceva nu se va intimpla la scoala lor. Trist si evitabil.

Este nerealistic sa gindesti ca batjocurile si agresiunile din scoala pot fi oprite. Dar comoditatea parintilor de a nu face ceea ce Dumnezeu le-a spus ca sa faca va continua si parintii vor pretinde ca scolile le pot opri. Vom organiza intilniri, vom pune semne la intrarea in scoli si societatea v-a continua sa sufere.

Sursa.

Reclame

2 gânduri despre „O fata de 10 ani s-a spinzurat

  1. Of… Zilele ăstea s-a sinucis o adolescentă de 15 ani din cauza intimidării din școală (Quebec – Canada) Presa vuiește, telefoanele anonime la care tinerii (victime ale intimidării) pot să-și spună păsul bat recordurile, iar părinții merg în continuare la servicii pentru că nu pot să-și imagineze că ar putea face altceva.

    Unde și când și-au pierdut oamenii umanitatea? sensibilitatea și compasiunea?

    • Raspunsul este complex. De cind se duce o lupta nebuna pentru erodarea familiei, incetul cu incetul oamenii s-au obisnuit sa-si vinda responsabilitatile guvernului. Cu pretul vietilor copiilor lor 😦

      In California, de exemplu, scolile predau propaganda homosexuala iar parintii nu au voie sa-si scoata copiii de la orele respective. Eu intreb: mai exista parinti crestini care inca isi duc copiii la scolile publice?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s