Tineret hitlerist in America?

Tineretul Hitlerist a fost o organizaţie paramilitară a partidului nazist. In 1930 au fost inscrisi peste 25,000 de baieti cu virsta cuprinsa de la 14 ani in sus. Ei au fost priviti ca viitorii „supraoameni arieni” şi au fost îndoctrinaţi în anti-semitism. Un obiectiv al acestei organizatii a fost de a insufla tineretul ca sa lupte fidel pentru al treilea Reich. S-a pus mai mult accentul pe pregătirea fizică şi militară decît pe studiul academic. Aceste pregatiri au fost concepute pentru a alimenta viitorii lideri nazisti, şi numai membrii cei mai radicali şi devotati au fost acceptati. In 1940 au ajuns la 8 milioane de membri.

Nancy Pelosi a fost presedinta Camerei Reprezentantilor în primii doi ani de regim ai lui Obama. Preşedintele Camerei Reprezentanţilor este al doilea în linia de succesiune prezidenţiala, devenind preşedinte al Statelor Unite în cazul în care preşedintele şi vicepreşedintele sînt în imposibilitatea de a servi. Deci o pozitie foarte importanta si cu putere. In ultimul an, chiar daca nu mai este presedinta, nu a stat cu mîinile în sîn. Ea a lucrat ore suplimentare pentru a lua înapoi Camera – a participat la 311 de evenimente de strîngere de fonduri la nivel national şi a strîns $26 milioane pentru democraţi. Peslosi încearcă să cîştige mai mult de 25 de locuri, ca să-şi recapete controlul. Şi dacă acest lucru se va întâmpla, ea a promis ca va „face pentru îngrijirea copilului ceea ce am făcut pentru reforma de sănătate”.Aici.

Obamacare, pe scurt, obliga oamenii sa accepte asigurare medicala oferita de guvern si vor fi taxati pentru asta, ca vor sau nu. Intr-un fel, guvernul obliga cetateanul ca sa cumpere un serviciu oferit de stat. Companiile private de asigurare medicala vor disparea incetul cu incetul, toti cetatenii fiind acoperiti de sistemul national de sanatate. Absolut nici o alta alegere.

Pelosi ne spune care este unul din scopurile ei daca va ajunge din nou presedinta Camerei Reprezentantilor: va obliga parintii ca sa-si dea copiii la cresa/gradinita. Nu este destul ca indoctrinarea etatista incepe de la clasa I-a, ea doreste sa inceapa de cind se naste copilul. Oare de ce? Marx ne spune in „Manifestul Comunist”:

Educarea tuturor copiilor, din momentul in care pot trai fara ingrijirea mamei, ar trebui sa fie in institutiile de stat si pe cheltuiala statului.

Si „crestinii” ce credeti ca fac? Nimic. Lor le place ca primesc burse, ajutoare sub diferite forme, bail-outs, scolarizare, etc.

Parafrazindu-l pe Benjamin Franklin, cine isi vinde libertatea pentru un castron de siguranta, nu merita nici libertatea si nici siguranta.

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s