De ce evolutionistii nu vor să admită că evoluţia este într-adevăr o religie?

Aceasta are legatura cu faptul ca ceea ce crezi despre originea universului afecteaza opinia despre lume si sensul vietii. Dacă nu există nici un Dumnezeu şi sintem rezultatul unor procese aleatoare, înseamnă că nu există nici o autoritate absolută. Şi dacă nu există nici unul care stabileşte regulile, atunci toată lumea poate face ce îi place. Evolutia este o religie care permite oamenilor sa justifice scrierea propriilor reguli. Evolutia a devenit o justificare „ştiinţifica” pentru ca oamenii să continue sa traiasca în răzvrătire împotriva lui Dumnezeu.

Umanistii seculari nu isi pot permite posibilitatea ca Dumnezeu sa fie Creatorul. Ei lupta pentru a avea rugăciunea, învăţăturile biblice şi creationismul scoase din programa şcolară. Ei înşeala publicul să creadă ca eliminind religia din şcoli va fi lăsata o situaţie neutră. Acest lucru pur şi simplu nu este adevărat. Ei nu elimina religia din şcoli. Ei au eliminat creştinismul şi l-au inlocuit cu o religie anti-Dumnezeu, umanismul.

Evolutionistii nu vor să accepte creştinismul, deoarece acestia nu acceptă că există un Dumnezeu fata de care sint responsabili. Indiferent de ceea ce unii sint în măsură să le arate în ceea ce priveşte natura evoluţiei, ei refuză să accepte că evoluţia este o religie, deoarece acestia nu vor să accepte că au o credinţă, o credinţă oarbă.

Publicul este indus în eroare sa creada că evoluţia este ştiinţifică şi credinţa în Dumnezeu este ceva religios. Evolutia face pe mulţi oameni să se poticnească şi să nu asculte atunci cind creştinii le spun adevărul lui Dumnezeu, Creatorul. Umanistii se opun creatiei si foarte rar identifica o dovadă pentru evoluţie. Principalul motiv este, desigur, că nu există nici una.

Evoluţioniştii nu vad că toate dovezile sprijină exact ceea ce spune Biblia, pentru că nu doresc să le vadă, nu pentru ca nu exista dovezi.

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s