Happy Hanukkah

Reclame

10 gânduri despre „Happy Hanukkah

  • @Mirean,

   Poti cita din Biblie si poti interpreta gresit sau poti intelege gresit mesajul. Cind evreii L-au trimis la moarte pe Isus, acestia faceau lucrarea lui Dumnezeu. De aceea a venit Isus pe pamint, ca sa moara. Trebuia cumva sa ajunga la cruce si sa moara pentru pacatele noastre, nu?

   Nu inteleg cum oameni care isi spun crestini pot fi anti-Semiti.

   PS. Aprob ce vreau si sterg ce vreau.

   • Cristina, nu cred ca se poate spune ca cei care l-au rastignit pe Hristos au facut lucrarea lui Dumnezeu. S-a intamplat un rau care e opusul binelui. Dumnezeu e Atotbun si face mereu binele.

    Raul este o consecinta a raului care este de la diavol. Cei care l-au rastignit pe Hristos au facut lucrarea diavolului.

    Si apostolii erau evrei, insa ei lucrau binele, in afara de unul dintre ei, Iuda.

    Doamne ajuta

   • Hristos a venit pe pamant ca sa se jertfeasca pentru noi. Jertfa, pentru mantuirea noastra asa cum si tu ai spus mai devreme. Despre Mantuire insa trebuie discutat mai pe larg caci nu este un act automat.

    In acea vreme cei mai mari talhari erau rastigniti pe cruce. Prin rastignirea Lui, Hristos a facut din Cruce arma impotriva diavolului.

    Bucurie in casa voastra! Hristos se naste! Slaviti-l!

 1. We pray for Israel!I love you Israel!;)
  Iubesc Israelul pentruca Isus a fost evreu!Iubesc Israelul pentru ca prin ei (apostolii) am cunoscut pe Isus Hristos, Mantuitorul meu!Iubesc Israelul pentru ca si noi tot din ei ne tragem (in mod direct nu)!Iubesc Israelul pentru ca am prieteni evrei.Iubesc pentru ca sper ca Mesia sa adune sub aripa Sa toate natiunile pamantului si sa fim o imparatie vesnica, fericita!Iubesc pentru ca…iubesc!
  P.S.: este bine?

  • Dar Dumnezeu se foloseste de lucrurile rele pentru a-si duce planul la indeplinire. Totusi, ar fi interesant de gindit, cum altfel ar fi putut muri Isus pentru pacatele noastre, daca oamenii aceia nu faceau nimic?

 2. @Mirean,

  Nu am spus ca multumesc evreilor ca L-au omorit pe Isus, ei au fost doar niste unelte in planul lui Dumnezeu. Isus a fost planificat sa moara. Ai tu alta cale prin care putem fi mintuiti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s