Comunismul nu a fost inventat de Marx

Comunismul, ca filosofie economică şi politică a fost creat de Robert Owen (1771-1858), un producător britanic, care credea că toate relele omului au fost cauzate de religie. Ce influenta a avut el in educatia Americii?

Educatia publica a fost rezultatul unei alianţe nesfântă între Owenites, care au vrut ca scolile publice sa promoveze socialismului, unitarieni care au vrut şcolile publice sa scape de influenţa calvinistă, şi protestanţii care doreau şcolile publice sa contracareze creşterea imigraţiei catolice. Sistemul pe care îl avem acum este anti-creştin, pro-socialist, şi deţinut de psihologi in probleme comportamentale. Este un sistem de instruire conceput pentru a trata copiii ca animale, în conformitate cu credinţa educatori care cred în evoluţie.

Acest lucru, în mod clar, nu este un sistem de educaţie pentru o societate liberă, şi, astfel, trebuie să ne scapam de el. Cum? Părinţii americani au în continuare libertatea de a educa copiii lor în afara acestui sistem guvernamental corupt. Cu cît mai repede îşi exercită această libertate, cu atat mai bine va fi pentru noi toţi.

Mai mult aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s