Si fetele au dreptul sa-si indeplineasca visele

Preşedintele Barack Obama spune ca aniversarea a 39 de ani de la Roe v. Wade este şansa de a recunoaşte „dreptul fundamental constituţional”, a avortului şi a „continua eforturile noastre de a asigura că fetele noastre au aceleaşi drepturi, libertăţi şi oportunităţi ca şi fiii noştri ca să-şi îndeplinească visele lor. „

Aici.

In 1973, Curtea Suprema a preluat puterea statelor de a decide daca avortul sa fie legal sau nu in statul lor, legalizind avortul in toata tara. Profesorul in Constitutie, Obama, cel care a predat la Harvard, ar fi bine sa arate care este articolul din Constitutie in care este numit „avortul” ca fiind un drept constitutional. Problema este….ca nu exista.

.

Reclame

8 gânduri despre „Si fetele au dreptul sa-si indeplineasca visele

 1. Adica tov presedinte vrea sa spuna ca pana in 1973, doar baietii aveau dreptul sa faca avort si fetele nu ?! Si dupa decizia Curtii Supreme s-a facut dreptate, si baietii si fetele au acelasi drept: pot face avort fara probleme ?!

  Sau poate vrea sa spuna ca baiatul dupa ce lasa gravida o fata, are dreptul legal si moral sa nu ii mai pese de ce a facut, iar acum prin liberalizarea avortului si fetei nu-i mai pasa ca a facut ce a facut cu cine a vrut.
  Si vor trai „happily ever”, fara responsabilitati. Deci e fara responsabilitati, chestiunea.
  Si eu care credeam ca America e o tara a self-responsability. Sau poate nu e, ca eu mi-s mai nou prin zona.

  • Asa cum a spus cu ceva timp in urma, tov. presedinte a spus ca nu vrea ca fetele lui sa fie pedepsite cu un copil, daca nu sint pregatite. Probabil pentru multi, un copil ii impiedica sa-si urmeze visele de cariera.

   Cam asa e, se lupta greu si mult in America ca self-responsability sa nu mai existe, ci toti sa depinda de guvern.

 2. Reblogged this on ALIVE and commented:
  Citit articolul Cristinei, dar, poate si mai important, urmariti filmul de pe youtube, „Strigatul mut” postat la comentarii (eu, pur-si-simplu, n-am fost in stare sa-l preiau pe blog)! Este absolut inspaimantator si ar trebui sa ne dea de gandit tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s