Si fetele au dreptul sa-si indeplineasca visele

Preşedintele Barack Obama spune ca aniversarea a 39 de ani de la Roe v. Wade este şansa de a recunoaşte „dreptul fundamental constituţional”, a avortului şi a „continua eforturile noastre de a asigura că fetele noastre au aceleaşi drepturi, libertăţi şi oportunităţi ca şi fiii noştri ca să-şi îndeplinească visele lor. „

Aici.

In 1973, Curtea Suprema a preluat puterea statelor de a decide daca avortul sa fie legal sau nu in statul lor, legalizind avortul in toata tara. Profesorul in Constitutie, Obama, cel care a predat la Harvard, ar fi bine sa arate care este articolul din Constitutie in care este numit „avortul” ca fiind un drept constitutional. Problema este….ca nu exista.

.

8 gânduri despre „Si fetele au dreptul sa-si indeplineasca visele

 1. Adica tov presedinte vrea sa spuna ca pana in 1973, doar baietii aveau dreptul sa faca avort si fetele nu ?! Si dupa decizia Curtii Supreme s-a facut dreptate, si baietii si fetele au acelasi drept: pot face avort fara probleme ?!

  Sau poate vrea sa spuna ca baiatul dupa ce lasa gravida o fata, are dreptul legal si moral sa nu ii mai pese de ce a facut, iar acum prin liberalizarea avortului si fetei nu-i mai pasa ca a facut ce a facut cu cine a vrut.
  Si vor trai „happily ever”, fara responsabilitati. Deci e fara responsabilitati, chestiunea.
  Si eu care credeam ca America e o tara a self-responsability. Sau poate nu e, ca eu mi-s mai nou prin zona.

  • Asa cum a spus cu ceva timp in urma, tov. presedinte a spus ca nu vrea ca fetele lui sa fie pedepsite cu un copil, daca nu sint pregatite. Probabil pentru multi, un copil ii impiedica sa-si urmeze visele de cariera.

   Cam asa e, se lupta greu si mult in America ca self-responsability sa nu mai existe, ci toti sa depinda de guvern.

 2. Reblogged this on ALIVE and commented:
  Citit articolul Cristinei, dar, poate si mai important, urmariti filmul de pe youtube, „Strigatul mut” postat la comentarii (eu, pur-si-simplu, n-am fost in stare sa-l preiau pe blog)! Este absolut inspaimantator si ar trebui sa ne dea de gandit tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s