Membrii Parlamentului European predică austeritatea dar practică luxul

Marta Andreasen a fost aleasa ca membra al Parlamentului European (MEP) pentru Partidul Independenţei al Regatul Unit (UKIP). D-na Andreasen a expus înregistrări recente ale cheltuielilor generoase ale eurocraţilor din Parlamentul European.

O excursie de 5 zile în Buenos-Aires a costat 5259 euro de persoana. O delegatie de 50 de membri si-a facut concediul in Congo unde a cheltuit peste un milion de euro. Excursiile exotice pe cheltuiala contribuabililor nu sînt ceva nou pentru „regalitatea” UE de la Bruxelles, dar expunerea lor descopera ipocrizia printisorilor rasfatati care cer cetatenilor masuri de austeritate în timp ce ei se desfata în puf.

In luna decembrie rata somajului a crescut la 10,4%. Rata şomajului în Grecia este de peste 20% şi în Spania este 23%. Şomajul în rîndul tinerilor (cei sub 25 de ani) este o imagine mult mai urîta: 22% în Marea Britanie, 24% în Franţa, 30% in Italia, 31% în Portugalia, 46% în Grecia, şi, 51% în Spania. Aici.

In timp ce parlamentarii fac vizite in Congo, Equador, SUA, China, Mexico, Canada, Insulele Seychelles sau Argentina, copiii din scolile din Spania trebuie sa se multumeasca cu 25 metri de hirtie igienica pe cap de copil, pe luna. Toti oamenii sint egali, doar ca unii sint mai egali decit ceilalti.

.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s