Guvernului nu-i plac sandvişurile cu carne de curcan

O mama este indignata de faptul că o şcoală elementară din Carolina de Nord a forţat pe fiica ei de patru ani sa manînce mincarea oferita la şcoală, deoarece un inspector de stat a spus ca sandvisul impachetat de mama ei nu a fost destul de sanatos. Aici.

Dar sincer, nu înţeleg de ce este atat de suparata. Evident, ea are încredere în şcoală pentru a hrăni creierul fetitei ei cu ceea ce cred ei ca este cel mai bun, de ce nu ar face la fel si cu corpul ei?

Atunci cind îti trimiti copilul la şcoala de guvern, trebuie sa te astepţi ca guvernul sa se extinda si sa controleze fiecare aspect al vieţii copilului. Care e surpriza aici?

.

Reclame

4 gânduri despre „Guvernului nu-i plac sandvişurile cu carne de curcan

 1. Doamna Cristina,

  Daca o familie crestina decide sa isi trimita copii la scoala de stat (pentru ca nu are posibilitatea sa faca homeschooling) savarseste un pacat?

  • Aici nu este vorba despre familie crestina sau pacatele cuiva. Guvernul controleaza mintea copiilor, de ce nu ar controla si trupul? Scolile ofera servicii de avorturi fara aprobarea parintilor, de ce nu ar controla si ce mincare are in ghiozdan??

   PS. Scrie in Bibilie ca furtul este permis de DUmnezeu in anumite situatii? Scrie in Bibile ca inchinarea la idoli este permisa in anumite situatii?

   • Doamna Cristina,

    Multumesc pentru raspunsul prompt.
    Personal cred ca homeschooling-ul este o forma mai buna de educarea a copiilor, dar ca sunt si situatii in care familia nu poate face HS si este nevoita sa lase copii la scoala de stat, urmarind indeaproape ce se intampla in viata copiilor. Si asta poate fi o solutie, de avarie, dar totusi solutie.
    Felul in care v-ati exprimat in aceasta postare, lasa sa se inteleaga ca orice familie care trimite copiii la scoala de stat nu doar ca greseste, dar nici macar nu gandeste.
    Ca parinte care inca isi trimite copii la scoala de stat (pentru nu avem posibilitati practice de homeschooling) cred ca nu am cazut de la credinta pentru acest fapt. Desi …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s