Judecator al Curtii Supreme: Constitutia SUA este INFERIOARA

.

.
Ce ai spune daca unul dintre judecători Curţii Supreme ar fi intervievat de televiziunea egipteana şi ar spune că egiptenii nu ar trebui să se uite spre Statele Unite ale Americii pentru o Constituţie, că ar trebui să se uite la Africa de Sud, Canada, poate Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, dar nu Constituţia noastră?

Unul dintre ei a spus exact acest lucru. Judecatoarea Ginsburg. Dispreţul pentru Constituţia SUA este peste tot în jurul nostru, în special de către cei care au jurat să o respecte. Ea mai a declarat înainte ca legea străină este perfect utilă în interpretarea Constituţiei SUA, ceea ce este o prostie. Cum poate ca o lege străină sa fie folosită în interpretarea Constituţiei americane, cu excepţia cazului în care nu crezi în asa ceva? Dacă crezi într-un guvern atotputernic, centralizat si ai această obsesie cu utopismul, care promoveaza un guvern de stat masiv, atunci nu poti să crezi în Constituţie. Constitutia noastra este destinată pentru a preveni toate acestea.

Motivele pentru care ii plac aceste documente este că acestea instituţionalizeaza agenda de stînga, din punct de vedere economic.

Dacă ar fi dupa ea, noi am trăi în conformitate cu unul dintre aceste documente. Cînd stînga îsi impinge agenda, ei ştiu că trebuie să încalce Constituţia, deoarece nu se poate crea tipul de societate pe care o doresc ei dacă respectă Constituţia.

Rusine!

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s