Presedintele SUA cel mai ostil din punct de vedere biblic

Ghiciti cine este????……Da, Presedintele Barack Hussein Obama.

1. Acte de ostilitate ale Presedintelui faţă de oameni ai credinţei biblice:

– Aprilie 2008 – Obama vorbeste fara respect fata de crestini spunind ca ei „se agaţă de arme sau religie” si au antipatie impotriva celor care nu sint ca ei.

– Februarie 2009 – Obama anunţă planul de a revoca protecţie pe baza de conştiinţă pentru lucrătorii din domeniul sănătăţii, care refuză să participe la activităţi medicale care sint împotriva convingerilor lor.

– Aprilie 2009 – Cînd vorbeşte la Universitatea Georgetown, Obama da comanda ca o monogramă, simbolizînd numele lui Isus să fie acoperita, atunci cînd îsi tine discursul.

– Mai 2009 – Obama refuză să găzduiască serviciul de Ziua Naţională a Rugăciunii (o zi stabilită prin lege federală), la Casa Albă.

– Aprilie 2009 – Într-un act deliberat de lipsă de respect, Obama a numit trei ambasadori pro-avort la Vatican. Desigur, Vaticanul fiind pro-viaţă i-a respins pe toti trei.

– 19 octombrie 2010 – Obama începe sa omita în mod deliberat fraza despre „Creator”, atunci cînd citeaza Declaraţia de Independenţă – o omisiune care o va face in şapte ocazii.

– Noiembrie 2010 – Obama spune ca motto-ul Naţional este „E pluribus unum”, în loc de „In God We Trust”, după cum s-a stabilit prin lege federală.

– Noiembrie 2011 – Spre deosebire de preşedinţii anteriori, Obama evită orice referinţe religioase în discursul său de Ziua Recunostintei.

– Decembrie 2011 – administratia Obama denigrează convingerile religioase ale altor ţări ca un obstacol în calea drepturilor homosexuale radicale.

– Ianuarie 2012 – Administraţia Obama susţine că Primul Amendament nu prevede nici o protecţie pentru biserici si sinagogi pentru a-si angaja proprii pastori şi rabini.

2. Acte de ostilitate faţă de valorile biblice:

– Ianuarie 2009 – Obama ridică restricţiile privind finanţarea de catre guvernul Statelor Unite pentru grupurile care furnizează servicii de avort sau de consiliere în străinătate, forţînd contribuabilii să finanţeze grupuri pro-avort, care promovează sau efectueaza avorturi în alte ţări.

– Martie 2009 – administratia Obama a exclus grupuri pro-life ca sa participe la un summit tinut la Casa Albă cu privire la asigurarea medicala.

– Martie 2009 – Obama da comanda ca se finanţeze de catre contribuabili cercetarea pe celule stem embrionare.

– Martie 2009 – Obama a dat 50 milioane dolari pentru UNFPA, agenţia ONU pentru Populaţie, care promovează avortul şi lucrează îndeaproape cu oficialii chinezi de control al populaţiei care utilizează avorturi forţate şi sterilizări involuntare.

– Mai 2009 – Bugetul de la Casa Albă elimină toate finanţările pentru promovarea abstinentei şi a înlocuit-o cu educaţie sexuală, dovedita în mod repetat pentru a creşte sarcini si avorturi la adolescente.

– Iulie 2009 – administratia Obama extinde ilegal beneficii federale pentru parteneri de acelaşi sex angajaţilor de la serviciile externe şi celor ai ramurii executive, în încălcare directa a DOMA.

– 16 septembrie 2009 – administratia Obama numeşte comisar EEOC pe Chai Feldblum, care afirmă că societatea ar trebui „să nu tolereze” orice fel de „convingeri private”, inclusiv convingeri religioase, în cazul în care acestea pot afecta negativ „egalitatea” homosexualilor.

– Iulie 2010 – administraţia Obama foloseşte fonduri federale, în încălcare a legii federale, pentru a face ca Kenya sa-si schimbe constituţia pentru a include avortul.

– August 2010 – administraţia Obama reduce finanţarile pentru 176 de programe de educaţie privind abstinenta.

– Septembrie 2010 – administraţia Obama spune cercetătorilor sa ignore o decizie a judecătorului care oprea fonduri federale pentru cercetarea de celule stem embrionare.

– Februarie 2011 – Obama comanda Departamentului de Justiţie sa nu mai respecte legea federala de aparare a casatoriei.

– Martie 2011 – administraţia Obama refuză să investigheze video care arată ca Planned Parenthood a ajutat traficanţii de sex de a obţine avorturi pentru fetele minore.

– Iulie 2011 – Obama permite homosexualilor să servească în mod deschis in armata, inversînd o politică instituita iniţial de George Washington in martie 1778.

– Septembrie 2011 – Pentagonul porunceste capelanilor militari sa efectueze căsătorii persoanelor de acelaşi sex la facilităţile militare, încălcînd DOMA.

In schimb a facut destule acte care sa arate preferinta pentru islam.

.

Reclame

6 gânduri despre „Presedintele SUA cel mai ostil din punct de vedere biblic

 1. Nimic nu este nou sub soare!
  Si, dupa cum oamenilor le este randuit sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata, (Evr.9:27)
  Ferice de omul care isi pune increderea in Domnul si care nu se indreapta spre cei trufasi si mincinosi! (Ps.40:4)
  God bless you!

 2. Da, dar ai pomenit si de Nancy Pelosi (Partidul Democrat). Uite ce scrie:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Nancy_pelosi

  „She graduated from the Institute of Notre Dame, a Catholic all-girls high school in Baltimore, and from Trinity College (now Trinity Washington University) in Washington, D.C., in 1962 with a B.A. in political science. Pelosi interned for Senator Daniel Brewster (D-Maryland) alongside future House Majority Leader Steny Hoyer.[6] She met Paul Frank Pelosi (b. April 15, 1940, in San Francisco)[7] while she was attending Trinity College.[8] They married in Baltimore at the Cathedral of Mary Our Queen on September 7, 1963.”

  Ea e crestina, romano-catolica… Ce spui de lucrul asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s